Ревнива? Срамежлива? С добро сърце? А, може би лесно запалима, точно като клечка кибрит? 
Каква си ти според цвета на косата ти? Прочети нашата статия и може би ще намериш отговора.
 
Червенокосите са енергични и креативни
Всяка от нас познава поне една жена, отдадена на изкуството, чиято коса носи червения цвят. Несъмнено червенокосите момичета имат връзка с четките и боите, които понякога крият. А защо не с музиката или с любовта към модата? Те са широко скроени личности, с обширни интереси и хобита. Лесно се запалват по нови неща. Как иначе след като темпераментът им е огнен, също като косата. Такива са те! Изковани от страст, но същевременно нежни. Известен ни е и големият брой мъже, които си падат по червенокоски, от което съдим, че освен страстни и нежни, те са и съблазнителни. Да не забравим и творчески!
 
Блондинките са секси и решителни
Заговорим ли за цвета на косата, как бихме могли да изпуснем блондинките? Та нали всеки се обръща след тях. Но освен русият цвят, който привлича погледа, те са и забавни! Забравете за стереотипа: „Блондинките са глупави“, защото с времето те само доказаха, че това е просто мит, изпъквайки със своята интелигентност. Освен това е лесно да пазаруваш с блондинка, реши ли, че иска два чифта различни обувки, няма да прекара часове в мисли кои да купи, много просто, блондинката ще си купи и двата чифта, защото е решителна дама!
 
Жените с кестенява коса са отговорни
Те са смятани за най-отговорни и интелигентни. Ако закъснее и с ден за връщането на книгите, които е взела от библиотеката, брюнетката ще изпадне в паника. Без съмнение, обичат да държат всичко под контрол и светът им се преобръща, когато се случи нещо неочаквано. Правят планове за месеци напред, които обичат да спазват. Брюнетките винаги са успешни, също така са и добри приятели. Биха направили всичко, за да ви помогнат, но не ги разочаровайте нито веднъж, ако искате да ви говорят след това. Трудно прощават.
 
Жените с черна коса са най-борбени
Уверени, с ясна цел в главата си и план как да я постигнат, чернокосите дами ще направят всичко по силите си, за да са на върха, защото знаят, че там им е мястото. Те ще бягат, плуват или летят, за да докажат на света, че заслужават да са там, където се намират. Винаги са готови да помогнат, но само, ако знаят, че след време, услугата им ще бъде върната. Мразят лъжите, но понякога, налагайки им се да лъжат, те също го правят. Трудно им е да се задържат с един мъж, защото обичат вниманието и желаещите ги погледи.