Новата 2015 година ще бъде под покровителството на Овца (Коза) - този символ е както привлекателен, така и предизвикателен. Децата, родени през 2015 година, ще бъдат интересни и уникални личности, надарени и с положителни, и с отрицателни качества. Креативни и сложни по характер, с добър вкус и маниери. Успехът в много случаи ще бъде на тяхна страна, но пред някои трудности ще бъдат абсолютно безпомощни. Характерни със срамежливост, нерешителност и дори песимизъм. Децата на 2015 г. обичат работата си, защитават мнението си, но не всички от тях ще бъдат надарени с красноречие.

Децата, родени под знака на Овен

Още от раждането си бебетата Овен ще ви зарадват със своята активност и мъдрост. Те отчаяно се нуждаят от вашето внимание, обич и топлота - не им ги отнемайте. По всякакъв начин ще се опитват да отвлекат вниманието ви от всякакви странични задачи, с които сте се захванали. Намерете правилния подход докато детето е малко, за да си спестите куп главоболия по-нататък. Научете го на дисциплина и самоконтрол. С типичната си импулсивност и предприемчивост, родените под знака на Овен са надарени и с усърдност. Те лесно научават всичко в движение. Основните положителни черти - чувствителност и състрадание към хората. Те са ценители на красотата, затова заниманията с музика или живопис ще им се отдават с лекота.

Децата, родени под знака на Телец

За тези деца ще са присъщи мъдрост и практичност. Те са сред онези хора, които обичат да планират, спонтанността и драматичните промени не са им в кръвта. Телците са открити деца, готови да изразят своите чувства и емоции, но имайте предвид, че очакват същото и в замяна. Ето защо, когато се занимавате с малките, не се затваряйте, изразявайте и показвайте емоциите си без задръжки. Това е единственият начин, по който ще станете най-добрият и близък приятел на детето Телец. А Телецът, появил се през 2015 г., е малко вероятно да се вслушва в съветите на другите хора, защото той е независим и самостоятелен. Ако се опитате да му наложите възгледите си, няма как да избегнете конфронтация. Организационни му умения са силната му страна.

Децата, родени под знака на Близнаци

Близнаците, които имат късмет да се родят в годината на Овцата, няма да са лекомислени, което е характерно за представителите на тази зодия. Те ще се отличават с желание да стоят здраво на земята. Интересът им към живота и природата няма да ви позволи да спите спокойно: ще ви засипят с въпроси и ще изискват специално внимание. Техният стремеж бързо да реализират своите планове и идеи ще ви впечатли още от първите дни на живота им. В любовта са чувствени, верни и постоянни. Друга отличителна черта на тези деца е способността да оценяват прелестите на живота. Те с лекота намират начин за излизане от трудни ситуации и са позитивни и енергични личности.

Децата, родени под знака на Рак

Жизнената енергия и оптимизъм винаги ще им помагат, ще се справят с различни трудности, ще са активни и решителни. Желанието им да изразят себе си и да покажат своята красота ще ви зарадва. Малчуганите от тази зодия са ценители на комфорта и родителската обич. Ще бъдат надарени с особена чувствителност и емоционалност. Да получат подкрепата на близките си за своите начинания е една от най-важните им нужди. Според любовния и сватбения хороскоп за по-нататъшните години, тези деца още от детството си ще се къпят във вниманието на противоположния пол. Първата любов винаги ще бъде в сърцата им, а мнозина ще скрепят тази връзка и с брак. Близнаците на 2015 г. трудно ще понасят своите неуспехи. Но пък могат лесно да намерят нови приятели и да се превърнат в център на внимание.

Децата, родени под знака на Лъв

Ще бъдат надарени с благородни черти - великодушие и щедрост, съчувствие към страдащите. Те винаги ще бъдат готови да помагат на другите. Имат отличен вкус и талант в областта на изкуството. Лъвовете са склонни да анализират всеки проблем подробно и критично, поради това ще достигат много успехи в работата и в училище. В състояние са да поемат рискове. Инициативност, изобретателност, решителност, упоритост, самостоятелност - всичко това е характерно за децата, родени през 2015 под знак Лъв.

Децата, родени под знака на Дева

Децата, които през 2015 г. се раждат под знака на Девата, ще бъдат с характерните за зодиакалния знак качества - акуратност, сдържаност, практичност. Те никога няма да се надценяват. Чувствеността и желанието да помогнат в случай на нужда ще бъдат важни характеристики на малките Деви. Това са истински и надеждни приятели, готови да направят и невъзможното за близкия човек. Въпреки това тяхната срамежливост и сдържаност не винаги ще позволява да постигнат това, което искат. Девата е винаги подредена, така че няма да ви безпокоят разпръснати играчки.

Децата, родени под знака на Везни

Те ще бъдат надарени с всички най-добри качества на този знак - изтънчен вкус, способност да избегнат конфликти и напрегнати моменти, жажда за справедливост и хармония. Това ще бъде дете ангел. Малките Везни са чаровни, внимателни, контактни, обичат уюта и хармонията. Въпреки това, тяхната безотговорност и небрежност може да доведе родителите до огорчение. Желанието за слава ще принуди някои Везни да се откажат от принципите си.

Децата, родени под знака на Скорпион

Тези деца със сигурност ще накарат родителите им да се гордеят с тях. Отличителните черти на малките Скорпиони са енергичност, емоционалност, съобразителност и увереност в себе си. Те ще се справят с всяка работа, благодарение на своята организираност, издръжливост и способност отговорно да подхождат към своите дейности. Понякога губят контрол над негативните си емоции, така че те трябва още от детството да се научат на самоконтрол. В решаването на много проблеми проявяват прекалена самоувереност и авантюризъм.

Децата, родени под знака на Стрелец

У тях ще видите всичко, което е характерно за един типичен представител на зодията - търсенето на истината, оптимизъм, широк мироглед, жажда за пътуване. Прости и повтарящи се упражнения и игри няма да им харесват. Самостоятелност, оптимистичен подход към живота, желание да научават нови неща и да бъдат в светлината на прожекторите - всички тези основни черти са присъщи на детето Стрелец. С израстването ще се наблюдава прекомерна емоционалност, която може да създаде доста неприятности на родителите. Стрелците ще бъдат надарени с практичност, а може би дори и спестовност. В любовта търсят истински и надежден партньор.

Децата, родени под знака на Козирога

Разсъдливостта и целеустремеността на малките Козирози ще им позволи да достигнат невероятни висоти. Може само да завиждаме на техния реалистичен поглед към живота. Те няма да си губят времето напразно, ще действат за резултат. Оптимистичният Козирог ще спечели сърцето на всекиго. Имат си и своите недостатъци: капризите и избухванията на тези деца са неизбежни. Родените под този знак притежават много полезни качества - търпение и постоянство, упоритост, практичност. Те винаги ще взимат предвид становището на другите и няма категорично да настояват за своята гледна точка. Що се отнася до любовта, те са със завишени критерии и често предпочитат да са сами, отколкото с неподходящ партньор.

Децата, родени под знака на Водолей

Те ще са независими личности, склонни към самостоятелност, дружелюбни, оптимистични и успешни деца. Ще бъдат организирани, практични и способни на самодисциплина. Свойствено им е безпрецедентно желание за нещо ново и интересно. Водолеите търсят постоянство в чувствата, придържайки се към традициите и принципите. Но не показват твърде много нежност и обич. Това не бива да разколебава родителите и половинките в истинските чувства на този зодиакален знак.

Децата, родени под знака на Риби

Те изпъкват с ярък интелект, в състояние са да се концентрират и да изпълняват всякакви задачи. Тази способност ще им позволи да реализират най-невероятните си мечти, които у тях ще бъдат предостатъчно. С всички средства ще убеждават околните в своята правота. С финансовите въпроси са внимателни и сдържани. Февруарските риби ще контролират своите чувства, лоялност е основното им предимство във връзката с половинките им. A родените през март, напротив - стремят се да разнообразят своите любовни приключения, любители са на независимостта.