Рождената ви дата е от изключителна важност що се отнася до нумерологията. Чрез нея се изчислява уникалния жизнен път, предопределен за вас или така нареченото "число на живота".

Това лично число разкрива талантите и дарбите, които ви позволяват да изпълнявате съдбата си. Прочетете повече за това ТУК.

А какво разкрива за любовния ви живот? Разберете от следващите редове, но преди това намерете вашето число:

Как се изчислява числото на живота?

Нужни са ви деня, месеца и годината на раждане. Запишете ги на лист и съберете всяка от цифрите една по една, като продължавате да редуцирате получения сбор, докато се получи цифра от 1 до 9.

Пример: Дата на раждане: 10.03.1984 - 1+0+0+3+1+9+8+4= 26; 2+6=8.

Число на живота 1:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 1, 5 и 7. Разбирате се и с 2,3 и 9; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 4 и 6, неутрална комбинация с 8.

Вие определено се смятате за номер 1! Обожавате вниманието, искате светът да се върти около вас, а егоцентризма ви няма равен.

За да имате здрава и успешна връзка, се нуждаете от партньор, който ще влага много усилия в това, да ви стимулира да ставате все по-добри във всяко едно отношение. За да са по-стабилни отношенията ви, би било добре да се занимавате с една и съща дейност - не за друго, а за да прекарвате повече време заедно. Никога не се предавате, за вас няма невъзможни неща. Имате ли вяра в партньора си, се чувствате още по-непобедими, а в замяна показвате силна любов, нестихваща подкрепа, а когато се наложи и утеха.

Дали обичате романтиката? Вие сте майстор на милите жестове! Съответно си търсите половинка, която също като вас да се раздава, да ви показва постоянно, че ви цени. Намерите ли такъв човек, давате му всичко! Основният ви проблем е, че твърде много анализирате - премисляте всичко в детайли преди да говорите. А това отнема време и оставя партньора ви да се чуди какво се случва в главата ви. Усетите ли, че даден човек не е за вас, се оттегляте на секундата, а решите ли, че искате нещата помежду ви да се получат - давате максималното от себе си.

Имате склонност към перфекционизъм, искате съвършенство във всяко едно отношение, а когато нещо не покрива изискванията ви, изключвате сексуално. Интересно е, че друг път пък използвате секса като решение на проблемите ви на любовния фронт.

Настроението и отношението към партньора ви често се влияе от неща, случващи се извън вашата връзка. Имате силно изразена позиция по повечето въпроси и ясна представа кое как трябва да се случва. За това, когато не ви се получат нещата или имате разминаване в гледните точки, може да реагирате като разярено животно. Важно е да се научите да владеете изблиците си, за да не нараните чувствата на човека до себе си. На вас бързо ви минава всяка сръдня, но това не значи, че можете да размахвате пръст безнаказано и да очаквате всичко да е по мед и масло след поредния скандал. Особено ако сте с партньор с число на живота 4 или 6. Ако сте с човек, с число на живота съвместимо с вашето, може да очаквате разбиране, но в другите случаи половинката ви ще се упрекне за проблемите във връзката ви.

Имате силна интуиция и умеете да давате съвети. Желаете най-доброто за партньора си и за това често го критикувате. Още по-критични обаче сте към себе си, за това и не разбирате, когато някой се обижда на забележките ви. Та вие просто искате най-доброто за себе си и за човека до вас!

Число на живота 2:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 2, 4 и 8. Разбирате се с 1,3, 6 и 9; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 5 и 7.

Що се отнася до връзките, на вас може да се разчита. Искате всички около вас да се чувстват добре и да се разбират. Обичате да обичате и не харесвате разделите. Обикновено при скандали играете ролята на умиротворител и по тази причина професия като съветник или социален работник е чудесна за вас. Стане ли въпрос за любов и морална подкрепа, няма спор: вие сте най-любвеобилните личности на света. Не обичате да се карате, избягвате скандалите, а интуицията ви е удивителна. Усещате каква е истината във всяка една ситуация. Прекаленото раздаване за другите и чувството, че сте отговорни за тяхното щастие, понякога може да ви направи истински нещастни. Внимавайте да не позволите на половинката ви да ви се качи на главата. Търсете си партньор, който няма да се възползва от вашите добродетели, а ще оцени щедростта ви.

Истински щастливи се чувствате, когато половинката ви ви прави малки изненади - симпатични жестове, изненадващи екскурзии, символични подаръци. Имате нужда да усещате любов в отношението на човека до вас, да знаете, че сте в мислите му и че сте му важни. Когато сте разтревожени или под стрес, буквално сте на ръба на силите си и физически. За да се разтоварите, имате нужда да излеете емоциите си по някакъв начин.

В сексуално отношение също се раздавате на сто процента! Обичате да угаждате на половинката си, да я глезите по всевъзможни начини. Съветът ни и тук е същия: изисквайте, за да не бъдете употребени. Ако партньорът ви често пропуска вашите нужди, може да си създаде истински проблеми. Снабдени сте с "копче", което просто изключва, а това означава, че всяка форма на любовни отношения започва да ви отблъсква - не искате да ви докосват, не искате да ви обичат, не искате да говорите за проблема. Половинката ви ще трябва доста да се помъчи, за да ви омилостиви.

Число на живота 3:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 3, 6 и 9. Разбирате се с 1, 2 и 5; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 4, 7 и 8.

Когато сте във връзка сте жизнени, страстни, споделяте с охота емоциите си. Гласът ви се променя, погледът също - сияете от щастие! Смеете се постоянно и проявявате страхотно чувство за хумор! Имате ли любов, започвате да търсите и кариера, която ви позволява да изразявате емоциите и креативността си. В моментите, когато сте сами обаче, се самосъжалявате, оплаквате се постоянно за всичко и на всеки, чувствате, че животът е несправедлив към вас. Изпадате в депресии и емоционални кризи.

Интересното при вас е, че дори да сте сериозно обвързани с брак, може съвсем ненадейно да загубите ума си по трети човек. И чувството е толкова силно, че не можете да се храните, да спите, дори да дишате без човека, който е привлякъл вниманието ви.

Имате огромно сърце и наистина обичате хората, ако усетите обаче, че не се държат добре с вас, си го навивате на пръста до маниакалност и си търсите своето. Както сте пощуряли обаче, може да ви мине само за миг. Всъщност това, което винаги сте искали е да обичате някого до края на живота си. Спира ви единствено страхът, че отсрещната страна може да не ви остане лоялна до края, както и че давате повече, отколкото получавате. Това усещане веднъж зародило се във вас, може да е предвестник на края на връзката ви, а дори да стопира потенциална такава още в самото начало. Как да се справите? Говорете директно!

Числото 3 ви прави изключително привлекателни, дава ви и остър ум, който ви помага с лекота да се справяте с всякакви любовни драми. Всъщност понякога сами ги предизвиквате, само за да не ви е скучно. Това е начинът ви да поддържате страстта във взаимоотношенията си. Искате романтика, искате да виждате старание от човека до вас. Приятна вечеря в шикозен ресторант и отпускаща музика за фон, така си представяте перфектната среща. Ако пък половинката ви похарчи колосална сума пари за вас, връщате му подаръците двойно!

Число на живота 4:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 2, 4 и 8. Разбирате се с 6 и 7; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 1, 3, 5 и 9.

Какво искате от половинката си? Респект! Давате любов, искате уважение. Изпитвате нужда да имате достойна работа, която ви осигурява финансова стабилност, защото нямате ли пари, не ви върви и в любовта.

Директни сте. Не се притеснявате да заявите нуждите си, да изкажете мнението си. Внимавайте обаче, защото понякога може да сте прекалено рязки и да нараните партньора си. Мерете приказките си, бъдете по-деликатни. Често думите ви имат силата на смъртоносно оръжие. Вместо да спорите се запитайте "Струва ли си да се караме заради това?", защото въпреки че твърдите, че не обичате драмите и скандалите, сте способни да изречете само една дума и да предизвикате словесно торнадо! Това е защото сте прекалено откровени и не мислите много преди да говорите. Не винаги обаче това важи, ако ще изказвате емоции. За да имате хармонична връзка, ще трябва да се научите да говорите и за любов.

Типично за вас е, че търсите логика във всяко чувство, което често ви спира да се отдадете на страстта си и да изпитате невероятни емоции. За да се чувствате по-добре и вие и партньорът ви, трябва просто по-често да се пускате по течението, да се наслаждавате на момента.

Хаосът ви влудява, искате всичко около вас да е подредено, да си е на мястото. Ако домът ви е разхвърлян, това е сигурен знак, че нещо в живота ви ви притеснява. Ако пък половинката ви си направи труда да подрежда след вас, ще приемете това за най-милия жест на света.

На вас може да се разчита, търсите стабилност и баланс, не залитате по чуждо. Търсите сродната си душа. Домът ви много важен за вас, искате да е уютен и приветлив. Обичате да учите нови неща и да предавате знанията си и на другите. Колкото повече го правите, толкова по-щастливи и удовлетворени се чувствате.

Имате нужда партньорът ви да ви окуражава да се възползвате от шансовете, които ви поднася съдбата. В противен случай сте способни да циклите на старото работно място, само заради сигурността, която ви дава, въпреки че ви е кипнало от месеци. Искате любимият да ви ''подбутва'' в такива моменти, да усещате подкрепата му.

Число на живота 5:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 1, 5 и 3. Разбирате се с 6 и 7; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 2, 4, 8 и 9.

От изключителна важност за вас е да се чувствате свободни, дори когато сте във връзка. Ако пък сте сингъл, най-вероятно мислите, че не искате деца. Постоянно сменяте служебните поприща, често ви обзема желанието да се местите на различни места. Смятате се за свободолюбиви, но когато останете сами вечер се чувствате тъжни и самотни. Иска ви се да си имате някого, с когото да споделяте мислите... и живота си.

Въпреки че сте волни по природа, всъщност искате да минете под венчилото,  да имате дом и деца. Просто ви трябва човек, с когото да си приличате. Семейните задължения обаче, понякога ви идват в повече. Затова ви трябва половинка с независим дух, която да разбира, че имате нужда от повече лично пространство и дори да ви окуражава да прекарвате няколко дни далеч един от друг, да загърбвате грижи и отговорности.

Ако все пак сте от представителите на 5-цата, които на сто процента не искат да се задомят, то в случай, че ви притиснат за брак и дете, най-вероятно ще си плюете на петите, преди още половинката ви да отвори темата. За да ви спечелят, ще трябва да ви пуснат! Чувствате ли се свободни, най-вероятно ще си седите на мястото.

За да постигнете вътрешен баланс, имате нужда от няколко дни усамотение. Обикновено притежавате много таланти и имате много интереси. Трябва ви партньор, който да ви насочва и побутва към едно-единствено нещо, за да успеете най-накрая да го завършите. Много сте разпиляни и ви трябва напътствие, иначе започвате много проекти, които така и не довеждате до финал. Проблемът е, че може да възприемете това напътстване като форма на контрол, тогава отново решавате да скъсате синджира. Ненавиждате ограниченията - никой не може да ви казва какво да правите, чувствате или мислите. Така че да му мисли вашата половинка! Прави ли опити да ви опитомява, ще хванете гората!

Число на живота 6:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 3, 6 и 9. Разбирате се с 2, 4 и 8; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 1, 5 и 7.

Шестицата е силна и способна вибрация, но е важно да се научите да искате помощ от другите, а не винаги да се борите сами. В живота ще ви се налага да се учите да се доверявате и да разчитате на хората около вас, особено в любовно отношение. Внимавайте обаче, защото имате склонност да идеализирате партньорите си. Помнете, срещу себе си имате човек, който не може да оправдае безумните ви и нечовешки очаквания. При толкова високо вдигната летва, няма как да не се разочаровате. А когато това се случи, изцяло променяте отношението си към този човек. 

Услужливи сте и винаги бихте се притекли на помощ на приятел в нужда. Ако нещо се обърка, вие знаете как да го оправите. Проблемът е, че не знаете какво да правите, когато всичко е наред.

Хубаво е да намерите начин да основете собствена компания или поне да сте на ръководна позиция, било то и в чужда фирма. Най-щастливи ще сте обаче, ако работите за себе си. Трябва ви партньор, който да ви дава сили и подкрепа, да ви окуражава да използвате потенциала си и да стартирате собствен бизнес. Усещате ли опората му, силите ви ще стигнат.

Заради високите стандарти, които гоните, имате склонност много да критикувате партньора си. Тази взискателност пречи на отношенията ви, случва се половинката ви неволно да изпусне реплика, което да ви разочарова ужасно много.

В секса горите! Искате да доставите пълна наслада на половинката си. За да не оставате с пръст в уста обаче, е нужно да да се научите да изразявате себе си, да споделяте какво ви възбужда в леглото. Когато сте неудовлетворени в сексуално отношение започвате да се чувствате отхвърлени, или още по-лошо - съвсем да изключите сексуално. Тренирайте интимност - водете разговори с партньора, споделяйте нуждите си, фантазиите си - поддържайте искрата помежду ви жива!

Число на живота 7:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 1, 5 и 7. Разбирате се с 4; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 2, 3, 6, 8 и 9.

Дали ще имате пълноценни отношения зависи от това, дали сте намерили отговор на духовните търсения, които биха ви направили завършена личност. Ако все още сте в търсене на себе си и смисълът на живота, имате ярко изразен глад за знания - трупате ги от книги, конференции, пътувания, изследвания. Сигурен знак, че не сте на правилния път е ако злоупотребявате с алкохол, цигари и забранени субстанции. Когато наредите своя пъзел, ставате изключително любвеобилни и щедри. Има моменти в които е много трудно да се съжителства с вас - обикновено това се случва, когато се затворите в себе си, за да избистрите отговорите на въпросите, които ви вълнуват. Не бива да се самозаблуждавате, осъзнаете ли в кои моменти го правите, ще се научите и да стопирате тези вредящи ви практики.

Обожавате природата, край вода се чувствате спокойни. Ако живеете в близост до воден басейн с половинката, ще бъдете истински щастливи.

Откриете ли някаква житейска истина, говорите по темата изкусно, завладявате слушателя, доставяйки му истинско удоволствие. Имате прекрасен глас.

Ако сте реализирани в професионален план, това оказва голямо въздействие и в любовните ви отношения. Важно е да се отпускате по-често и да живеете за мига, вместо да губите време в безкрайни анализи и търсения. Предадете ли се на момента в любовта, връзката ви става изключително вълнуваща, а сексуалният ви живот процъфтява. Потънете ли отново в мисли, половинката ви ще трябва доста да се постарае, за да ви върне обратно на земята.

Число на живота 8:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 2, 4 и 8. Разбирате се и с 6; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 3, 7 и 9, неутрална комбинация с 1 и 5.

 Как си избирате половинка? Най-важният критерий за вас е физическата красота. Знаете точно как трябва да изглежда партньорът ви. Това обаче е проблем, тъй като не там се крие ключът за щастието ви. Имате маниакална необходимост да притежавате материални ценности, искате да имате много пари и възможности, склонни сте да мачкате хората наред, само и само да постигнете финансова стабилност. Както обичате да изкарвате пари и да ги харчите, в следващ момент изпадате в паника, ставате стиснати и криете всяка стотинка.

В секса сте перфекционисти, имате идея в главата си как трябва да протече всеки полов акт, за това и често имате притеснения за представянето си. Не можете да се отпуснете и да се насладите на момента. Трябва ви партньор, който ще ви помогне да преодолеете "сценичната треска".

Дори да не го признавате, външният вид наистина е от първостепенна важност за вас, за това би било добре, партньорът ви да полага усилия в залата, да вае тяло и да се облича добре. Ако изпълни тези условия, се чувствате спокойни и с гордост се показвате с него в обществото. Собствената ви визия също е от изключително значение. Ако натрупате излишни килограми или спрете да полагате специални грижи за себе си, това повлиява пагубно на самооценката ви. Внимавайте и с прекалената самоувереност, която сте склонни да демонстрирате. Може да повлияе на отношенията ви с партньора.

Обичате комплиментите и имате нужда да чувате колко сте добри, красиви и изобщо прекрасни. И то не веднъж. Почуствате ли се истински обичани и ценени обаче, смело започвате да раздавате любов.

Число на живота 9:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 2, 3, 6, 7 и 9. Разбирате се с 1 и 4; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 5 и 8.

 Първото нещо, което важи за вас е, че имате уникално силна харизма! Много сте мъдри и това може както да привлече фенове към вашата личност, така и да ги отблъсне, защото не всички обичат да ги превъзхождат. Имате ли връзка, ще трябва да положите усилия, за да покажете на партньора си, че го смятате за равен. Много сте сдържани и видимо оставяте впечатление, че се чувствате много добре в кожата си. От вътре обаче се разкъсвате от притеснения - имате чувството, че сте отговорни за всичко и всеки. Много трудно молите за помощ.

Във връзките си ще трябва да се постараете да показвате нуждите си на половинката, за да се получат нещата помежду ви. Ако не споделяте мислите и тревогите си, в даден момент просто ще ви дойде в повече и ще хвърлите всичко по дяволите. Партньорът ви ще мига озадачено, защото си е нямал и на идея, че се чувствате така.

Често имате "емоционален багаж", който си носите още от детство. Трябва ви партньор, който да ви разбира и да ви помогне да преодолеете проблемите от миналото. А как става това? С много смях и забавления. 

Бихте се постарали да сте най-страхотния родител, да избегнете всички грешки, които вашите са допускали. Само помнете, че няма такова нещо като "най-добър родител на света", а е нужно просто да давате много любов и внимание на децата си.

Липсата на честна и открита комуникация е огромен проблем за вас. Имате страх от раздели и понякога стопирате чувствата си, само и само да не се привържете прекалено много към половинката си. Смятате, че при евентуална раздяла, така ще ви боли по-малко. Иронията е, че точно тази "отдалеченост", която създавате, води до крах в отношенията ви. Изправете се срещу страховете си и ги преодолейте! Вибрацията на деветката носи много любовна енергия, отпуснете ли се, партньорът ви ще реши, че сънува -  толкова прекрасни и любвеобилни сте всъщност!

Много сте креативни и обичате да работите, склонни сте да давате всичко от себе си, за да помогнете на любимия човек да успее в живота.