Освен с хармоничната природа, изящните плажовете и ненагледния пленяващ с красотата си океан, на остров като Бали можеш да се насладиш и на зареждаща почивка. Ако пък си сред любителите на адреналина, водните атракции и екзотиката на джунглата, са точно за теб. Знаеш ли обаче, че звездите много точно биха могли да ти разкрият на какво най-много ще се зарадваш, ако си на това екзотично кътче? Ако не вярваш, следващите редове ще те убедят в обратното: 

Овен

Овенът е атрактивна личност, която ще се наслади дивата природа в Бали. Екстремни приключения са задължителни за него, заради непрестанното му желание за вълнение и адреналин. Каране на ATV в джунглата и рафтинг биха допаднали на тази зодия най-много.

Телец

Телецът е истински фен на заслужената почивка. В Бали той ще се запъти към райските кътчета за релакс и ще се възползва от СПА услугите на острова. 

Близнаци

Представителят на зодия Близнаци изпитва истинска жажда да научи повече за културата на острова. Ето защо той ще е от най-ентусиазираните посетители на храмове и места като Кралският дворец, Гората на маймуните и Пещерата на слона. Именно подобен род емоционалните преживявания са много важни за Близнака!

Рак

Ракът е истински фен на островите, затова чистата вода и невероятните гледки в Бали ще му допаднат най-много. Разговорите с интересни хора са от голямо значение за тази зодия, така че се очаква да бъде много активен и по време на партитата.

Лъв

Лъвът е фен на лукса и изисканите места. В Бали той ще иска да посети интересни ресторанти, да обиколи местни магазини, но най-вече да покаже своя стил с интересно облекло и аксесоари - било то на плаж, или на вечеря.

Дева

Дева - почитатели на реда и планираната програма. Те са готови да се насладят на всяка част от програмата и не биха пропуснали нищо интересно, случващо се в Бали по време на престоя си там.

Везни

Везните са готови за хармонична почивка в Бали. Те ще са първи в заниманията, свързани с медитация и йога. Редовното хапване на местни специалитети също няма да остане по назад.

Скорпион

Скорпионът обича спокойствието, а това лесно се постига на почивка в Бали. Той ще се отдаде на плаж, медитиране и следобедна дрямка. Освен почивката, от голямо значение за този откривател е и запознанство с местните жители и традиции.

Стрелец

Стрелецът има хаотична програма и предпочита свободата по време на почивка. В Бали ще му допаднат всички занимания, стига да не е принуден да става много рано. Плажните партита ще оставят траен спомен в главата на Стрелецът.

Козирог

Козирог - здрав дух, здраво тяло. Той ще е пръв ентусиаст за йога и разходки и ще наблегне на здравословното хранене с нетипични плодове.

Водолей

Водолеят ще се наслади на екзотичните животни и екстремните преживявания, а Бали ще му стане фаворит, заради факта, че е откривател на нови за него места. 

Риби

За Рибите Бали е сбъдната мечта - пейзажи, океан, лежерна програма, шнорхелинг и дайвинг - могат да го правят по цял ден! 

Приказни плажове, океан, невероятно красиви залези и отпускащо релаксиране... Кой не мечтае за такава почивка? Ех, само ако можеше Бали да се окаже на клик разстояние... Е, може! Единственото, което трябва да направиш, е да участваш в нашата игра, за да си спечелиш тропически трип за двама по време на студената зима. И това не е всичко - осигурени са самолетните билети от Qatar Airways, плюс 1000 лева джобни от Ferratum! Е, какво чакаш още? Пожелаваме ти успех!