Един много важен въпрос, за който всяка зодия има подготвен отговор.

Овен

Искреността е от първостепенно значение за Овните. Те реагират особено остро на лъжата, която намерила място в любовните взаимоотношения, слага край много бързо.

Телец

Това е зодията, която се нуждае изключително много от нежността, с която обича да дарява и партньора си. Ако имате любим представител на тази зодия, е добре да не допускате грубите отношения да застанат между вас.

Близнаци

Добрата и постоянна комуникация с партньора крепи любовта на зодия Близнаци. С тях можете да разговаряте без притеснение на различни теми, което ще ги кара да намират още смисъл да продължават връзката.

Рак

Раците изключително много държат на семейството. Сериозни, но и много чувствителни, те предпочитат моногамията в своята връзка. Нуждаят се да бъдат обгрижвани, но и се отплащат с вродената си способност да закрилят любимия човек, когато е необходимо.

Лъв

Те искат да са под светлините на прожекторите, свободолюбиви са и бранят свободата си. Нуждаят се от преживявания, където има и много бурна страст.

Дева

Представителите на зодия Дева имат нужда от искреност и доброта. Те се чувстват добре, ако половинката им ги подкрепя, дава им нужните съвети и гледа в една посока с тях.

Везни

Те искат мир и хармония в любовта. Тогава се чувстват добре, уравновесени и спокойни да постигат много. Техният партньор ще бъде като балсам в любовта, ако съумее да балансира двете страни на везната. Ценят откритите и честни взаимоотношения.

Скорпион

За Скорпиона честността е от особено значение, стане ли дума за пълноценна любов. Представителите на тази зодия не обичат да имат тайни с партньора. Още повече ако заедно са поставили основите на взаимоотношенията си с помощта на истинската страст и искреността.

Стрелец

Стрелците ценят щедростта, непринудеността и трудно правят компромиси със себе си в любовта. Те са авантюристи, но в любовта знаят как да бъдат коректни и да отдадат необходимото на половинката си.

Козирог

Тази зодия акцентира на факта, че любовта не е даденост и трябва да се заслужи. Ако усеща, че партньорът му ще разбере това, Козирогът би се отдал изцяло. 

Водолей

Техните половинки трябва да са личности със забележителни качества. Те трябва задължително да могат да се отличават от тълпата, за да заблестят пред Водолея и любовта да просъществува.

Риби

Деликатността и закрилата са сред най-важните за тази водна зодия. Рибите са много романтични натури. Тяхната любов се подхранва с умения за състрадателност и закрила. Ще са щастливи и ако ги дарявате с чести романтични изненади.

Автор: Мая

Източник: www.beu.bg