Няма съмнение, че това се пита всеки мъж, в чийто живот по някакъв начин „взимат участие“ жени. За силния пол, женската логика винаги ще остане неразбрана и неразгадаема. Жените са непредсказуеми, винаги мислят логично, влюбват се, отмъщават, през умовете им минават хиляди неща всеки ден и ДА – те знаят какво искат.

За мъжете, обаче, това си е истинско предизвикателство. Да проникнеш в женските умове и да прочетеш мислите им, си е на практика невъзможно. Но все пак и ние сме хора, и решихме да ви "светнем" по въпроса какво искат жените… Мъже, четете внимателно!

Една жена иска да бъде разбирана – да се зачита мнението й, да не се пренебрегват думите й, а напротив – да се вслушвате в тях. Трябва да знаете, че тя се нуждае най-много от вас тогава, когато не спира да го отрича. Направете си труда да опознаете жестовете и реакциите, защото в повечето случаи, те са напълно противоположни на казаното. Няма как да е добре, когато се цупи, няма как всичко да е наред, когато получите смс от две думи или десет пропуснати повиквания. Тук, ако не сте се досетили, когато вдигнете на 11-ия път трябва да има основателна причина и задължително извинение, за неотразяването ви толкова време.

Една жена иска да се чувства желана и обичана. Дори да не сте заклети романтици, не означава, че не можете да й направите приятна изненада. Не спирайте да изразявате чувствата си, независимо дали го правите чрез думи, жестове, действия... Жените отвръщат на това, което виждат отсреща. Обадете й се късно вечер, ей така, просто да я чуете и да й пожелаете „лека нощ“. Пишете й мили съобщения през деня и ДА – вие сте тези, които трябва да пишат първи! Винаги намирайте свободно време за нея, все пак тя е вашата половинка, а и заслужава исканото внимание. Не я пренебрегвайте, обяснете й нежно, че имате нужда и от малко мъжки вечери с приятели, тя ще ви разбере. Ето и едно много трудно нещо – не се карайте, заради поредния мач по телевизията. Отвратително нещо е да отблъснеш жена си, заради един футбол – или я поканете да гледа с вас и направете така, че да и стане интересно, или превърнете спорта във ваша половинка. Друг вариант няма.

Една жена иска да се чувства значима, т.е. повтаряйте й, че е красива, че е вашето момиче, че с нея сте щастлив. Не заглеждайте и не говорете за други жени, докато сте с нея, а и за предпочитане, когато не сте. Запознайте я с приятелите си, излизайте и се забавлявайте всички заедно. Говорете с нея открито – както за лоши, така и за хубави неща. Не го правете заобиколно и с двусмислици – ние не сме медиуми! Често си мислим едно, а то се оказва друго, а понякога просто имаме нужда да чуем съответните думи от устата на любимия човек, не да гадаем сами.

И така, това са най-важните неща, които трябва да знае един мъж. Разбира се, има и още, но не мислите, че ще издадем всичките си тайни, нали? Другите ще разгадаете сами, а за да се разбирате с половинката си и тези са ви достатъчни. Запомнете, че жените знаят какво искат и в повечето случаи, как да си го вземат. Отделен въпрос е, че както са добри, стават лоши или обратно, но все пак, без тях вашето съществуване е немислимо, така че не ви остава друго, освен да спазите нашите съвети.