Казват, че очите са огледало към душата, но какво показва цветът на очите за характера, емоциите, положителни и отрицателните ни страни. Проверете:

Кафяви очи

Хората с кафяви очи имат самокритичност, силна памет и присъствие на духа. Често са придирчиви и склонни към саможертва. С лекота завладяват околните и често имат безупречен стил.

Черни очи

Черните очи са голяма рядкост, но хората с такъв цвят на ириса са с неопределимо желание за власт. Те са целеустремени и безстрашни.

Кафяви очи със зелени нишки

Изключително импулсивни. При опасност хората с такива очи вземат бързи и верни решения. В личен план за изключително страстни и ревниви.

Тъмнокафяви очи

Тези хора са чувствени, страстни и инициативни. Търсят помирение и веднага прощават грешките на другите. Общителни и остроумни.

Зелено-кафяви очи

Хората с такива очи ценят уюта и духовното равновесие. Трудолюбиви са и с лекота постигат целите си. Общителни са и обичат да помагат на околните със съветите си.

Зелени очи

Символ на постоянство и въображение. Хората със зелени очи не прощават на предателите, но за приятелите си се раздават до край. Действащи хора и сериозни хора, които не власт и често предпочитат второстепенна роля.

Синьо-зелени очи

Смели хора, които за съжаление често се обвиняват за чуждите неуспехи. В любовта сами правят избора си и обичат безпределно. Могат да бъдат пленени с хумор , изобретателност.

Синьо-сиви очи

Хората с подобни очи трудно попадат под чуждо влияние. Не се колебаят при избора си, а успехът винаги е на тяхна страна. В любовта подхождат с разум, имат голяма желание за приключения.

Сиви очи

Те винаги получават това, което искат, понякога с цената на всичко. Реагират бързо и адекватно на изненадите, а в личен план са склонни да жертват любовта за сметка на кариерата.

Сини очи

Възвишени личности, но в същото време доста егоистични и амбициозни. Най-големият плюс на хората със сини очи е тяхната честност и откритост.


Виж още

▶ Цветът на очите определя какъв е в леглото
▶ Малки хитринки за секси вид на сините очи
▶ Малки хитринки за секси вид на зелените очи
▶ Малки хитринки за секси вид на кафявите очи