СТОП! Не прави това! Всяка зодия има неща, с които не само не може да се примири, а които могат да я изкарват извън релси. Какво вбесява представителите на зодиите? Домашен хаос, недомлъвки, нерешителност... нещата са толкова много... Вижте ги! 

 

Овен:

 

Те са организирани и много подредени. Обичат да плануват своите занимания и затова, ако се опиташ волно или неволно да нарушиш плана им, не просто ще ги ядосаш, а вбесиш! Овните имат свръх изострено чувство за справедливост! Не понасят лъжата, подмолните, двойни игрички и преструвките - просто не са в кръвта им. Имат силна интуиция за това, когато човекът срещу тях е естествен. Влудява ги лицемерието и когато усетят, че срещу себе си имат прикритост, лъжовна престореност или неестественост, просто може да им падне пердето. Всеотдайни са, могат да изслушат и помогнат на всеки, изпаднал в беда, но ако прекалите с тяхното гостоприемство - бягайте! Мразят също и еднообразното общуване. Ако не намират в събеседника си нещо интересно, те са склонни да го заместят с друг. 

Телец:

Не е трудно да изкарате Телецът извън релси, само трябва да започнете с репликата „Направи...”. Представителите на тази зодия не могат да понасят чуждотовмешателство. Побиват ги тръпки, когато някой им дава непоискани съвети. Не могат да понесат скучни събеседници, еднообразно ежедневие или липсата на адреналин. Телците не обичат и прекалената чувствителност, тази, която се афишира демонстративно - фалшива им е! Те имат свой собствен стил на обличане, на виждане, на живот и ако той не ви харесва, просто го приемете... не се опитвайте да го промените, защото ще си навлечете гнева на Телеца. Друго нещо, което може да ги извади от кожата им, е прекалената суетност. Въпреки че всичко във външния им стил трябва да бъде симетрично и добре съобразено, много мразят, когато чуят фрази от рода: "Ах, перчемът ми на лявата или на дясната страна е по-добре?". Тази прекалена суетност просто не е в кръвта им. Те изглеждат добре, но не отдават голямо внимание на суетата. 

Близнаци:

Те са изключително любознателни хора и обичат да научават постоянно нови неща. От релси могат да ги изкарат сблъсъка с мързеливи, немислещи хора, които се носят сякаш по течението. Влудяват ги и хората, които са мудни, неориентирани и не знаят какво и защо правят с живота си. Близнаците са открити хора, които обичат да говорят и когато от другата страна срещнат прикритост, неизказани думи и половинчати истории, се побъркват! Могат да ги вбесят критиките по техен адрес, не обичат да обсъждат своите недостатъци, защото за тях са красиви странности. Чакането и търпението не са от силните им страни, затова може да ги ядоса, когато някой около тях действа бавно и ги кара да чакат. За тях времето е много ценно и настръхват от ярост, когато някой се опита да го пропилява в мудни действия или празни приказки. Не само не ги харесват, а неенергичните хора ги ядосват. 

Рак:

Раците обичат семейния уют - това е тяхната свещена крепост и затова мразят, когато някой наруши правилата. Да, има неписани правила, макар да не си признават. Вбесяват се, ако някой проявява неуважение към дома им, мразят разхвърляните и неподредени вещи. Идете им на гости и вижте - къщата не свети, защото сте гост... тя по принцип е така! Вбесяват се, ако някой иска от тях да реагират на момента. Те не са от най-спонтанните хора и обичат преди да вземат решение, то да бъде премислено добре. Проявата на бурни чувства, при това пред хора, е нетипична за тях, затова и не харесват, когато срещнат такива хора, които демонстрират силни емоции на публично място. Друго нещо, на което се дразнят, е споделянето на тайни. Не обичат да се ровят в интимните тайни на околните и не обичат да се натоварват с чужди истории. Това важи и за тях самите: споделят само на тесен кръг хора. Мразят, когато някой е любопитен за интимни подробности от техния живот. 

Лъв:

Лъвовете не само не харесват, а ги влудява липсата на чувство за хумор. Не обичат да разговарят със събеседник, който се взима прекалено на сериозно. Могат да ги изкарат от релси непрестанните мрънкания и оплаквания, тъй като тяхната максима е „Или го правиш без да съжаляваш, или не го правиш, но не ме занимаваш с това!”. Тъй като те са решителни, не обичат хората без позиция или тези хора, които предпочитат приказките, не делата. Може да изпитате яростта на Лъва, ако нарушите неговото лично време или пространство - за него те са свещени. Ако един Лъв ти казва "Почивам си!", не нарушавай спокойствието му... Друго нещо, което го изкарва извън кожата му е евтиния опит за лъжа. Лъвът има вродена интуиция за това и винаги намирисва лъжата отдалеч. Влудява го мисълта, че някой се опитва да го направи на глупак. Ще изпитате разярения рев на Лъва и ако ви хване в измяна, защото с пълна сила важи правилото "Моето си е само мое!".

Дева:

Най-много ги изнервят разхвърлените вещи и немарливото отношение. Те са големи чистници и обичат всичко да им бъде на мястото. Представителите на тази зодия са здраво стъпили на земята, не обичат излишните приказки, които са просто ей така - за маса. Затова не само не харесват, а избягват контакт с хора, които изричат големи, лъскави обещания, които правят нелогични изводи или говорят за някакви далечни, трудно постижими неща. Освен това се вбесяват и от хорското любопитство. Девата може само с един сериозен, критичен поглед да ви накара да разберете нейната максима: „Каквото реша - ще ти кажа, а каквото не ти казвам... по-добре не ме питай!”. Една от малките странности на Девите е, че мразят непочистени обувки, защото те са огледало на душата. Няма как да видите представителите на тази зодия в мърляв вид, защото те винаги се стремят да са спретнати. Ето защо много се дразнят, когато се сблъскат с хора, които не обръщат внимание на малките детайли от външността си. 

Продължението може да намерите тук.