Оказва се, че рожденият ти ден всъщност има значение.

Астрологията е интересно нещо. Лично аз не вярвам в нея, но когато видя публикувани някъде хороскопи, винаги прочитам своя. Ако ми казва добри неща, реагирам все едно съм спечелила някаква награда, ако пък са лоши – напомням си, че не вярвам в такива неща така или иначе и се убеждавам, че никак не съм се уплашила.

Цялостната концепция е някак странна – звездите да предричат какъв ще е развоят на събитията в живота ти на базата на времето в годината, когато си се родил.

Все пак се оказва, че месецът може и да има известно влияние върху поведението на всеки от нас. Това обаче няма толкова общо със звездите, колкото с начина, по който условията на околната среда се отразяват върху бременността.

Учените не са съвсем сигурни точно защо, но съществува връзка между сезоните и определение типове поведение. В общи линии те са на мнение, че астрологията си е съвсем истинна. И с тази идея предвид, ето какви са характерните особености на различните зодиакални знаци по отношение на любовния и сексуалния живот:

Овен (21 март – 19 април)

Символът на тази зодия е рогато животно – това в общи линии е твърде красноречиво и няма нужда от особени разяснения. Бихме ти казали да поуспокоиш топката малкото, но не така ги върши нещата Овенът. Ни най-малко.

Телец (20 април – 20 май)

Ти си горд и царствен любовник, освен в случаите, когато някой развее червен флаг пред очите ти. Тогава откачаш. Вероятно сам не можеш да си го обясниш, но просто поради някаква причина губиш контрол.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Често представителите на тази зодия са свикнали да не са сами дори в главата си и вероятно затова си падат и по тройки. Тези занимания са си чувствителна територия, така че успех!

Рак (21 юни – 22 юли)

Когато казваш на хората, че обичаш дългите разходки по плажа, наистина точно това имаш предвид. Обичаш да правиш всичко – ама наистина всичко – на плажа де. Също така тези активности са ти по-приятни под завивките, защото те ти дават усещането за приятна защитна черупка.

Лъв (23 юли – 22 август)

Хората винаги те считат за лидерът на групата и това важи с пълна сила и в спалнята. Единственият ти проблем е, че в съвременното общество многоженството не е съвсем легално, така че комфортът ти няма как да бъде съвсем пълен.

Дева (23 август – 22 септември)

Звездите просто сякаш искат да бъдеш самотен, очевидно! Символът на тази зодия е девицата. От една страна можеш да тълкуваш това, че си чист и неопетнен. Друго тълкуване обаче е, че на всички останали им излиза късмета освен на теб.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Най-важното за теб в любовния ти живот е балансът. Увери се, че си открил партньор, който споделя ценностите ти, защото в противен случай можеш да се окажеш в една твърде неприятна ситуация и да си навлечеш трудни за лекуване рани.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Гледаш на секса като на лов. А това не е никак хубав начин да се гледа на секса. Ако си Скорпион, най-добре веднага се обади в полицията да ги предупредиш за себе си. Сериозно, често никак не те слуша главата!

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Тейлър Суифт е Стрелец. И какви изводи можеш да си направиш от това – най-вероятно никога няма да откриеш истинската любов. Позитивната страна на това е, че поне след всяко разбиване на сърцето ти ще извличаш финансови облаги. Хората в един момент сериозно ще се запитат доколко наистина страдаш всъщност, от което изобщо не трябва да ти пука.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Твоят символ е козата и може би поради тази причина те привличат винаги боклуци, както и да вършиш всякакви неща на ръба на твърде стръмна планина. В такива ситуации демонстрираш изумителни умения да поддържаш баланс.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Оставаш си най-добрият и всички искат да бъдат с теб. Именно това показват звездите! (И изобщо тези думи нямат общо с факта, че авторът по една случайност е Водолей).

Риби (19 февруари – 20 март)

Ти си риба. Повечето пъти си лежиш, носен от течението и оставяш нещата просто да ти се случват. Това не е чак толкова лошо, но със сигурност и не прави нещата страхотни и незабравими.