Искате ли да научите малко повече за себе си, за характера си, а защо не и какво ви очаква в личния живот? Погледнете линията на сърцето на ръката си и разкрийте тайната, която е написана върху нея. За да научим истината за собствения ни характер ще ни помогне преди всичко линията на сърцето, която символизира емоционалността, великодушието и отзивчивостта

Лявата ръка показва онова, което е заложено при раждането, което е предначертано от съдбата, а дясната – онова, което човек представлява в действителност, как той реализира даденото му. За начинаещите обаче е достатъчно да гледат само едната ръка – онази, с която пишем. Ако пишем с дясната, изучаваме дясната длан, а ако пишем с лявата – оглеждаме лявата ръка.

Разтворете широко дясната си ръка (или лявата при левичари). Линията на сърцето е първата дълга линия, която пресича дланта. При някои хора тя успява да свърже двата й края, а на други свършва в основата на пръстите. А сега се ориентирайте как изглежда вашата собствена линия според снимката. Кой от вариантите е най-близо до вида на дланта ви?

Как изглежда линията на сърцето ви?

Вариант A: Ако линията на сърцето започва под средния пръст, то вие сте с качества на лидер. Вие сте амбициозен, независим, интелигентен и способен да вземате тежки решения. Вие сте по-малко чувствителен и достатъчно хладен с околните.

Вариант В: Ако линията на сърцето започва между средния пръст и показалеца, то вие сте внимателен и мил. Вие сте колеблив и внимателен с хората, но те ви се доверяват лесно. Вие се ръководи от здравия разум при вземането на решения.

Вариант C: Ако линията започва от показалеца, тогава попадате под описанието на хората с длан във Вариант A.

Вариант D: Ако линията започва между палеца и показалеца, вие сте търпелив, внимателен, добросърдечен и добронамерен.