Всеки читател знае, че не книгата е тази, която му влияе, а ръцете, които са я написали.

Връзката, която развиваме с авторите в живота си не бива да се подминава с лека ръка. Това е връзка, която оказва влияние и сила като всяка друга с друго човешко същество. Същество, което е до нас цял живот, обикновено докато това име е стане популярно и скоро всички цитират вашия най-добър приятел в Instagram. Искаш да кажеш на всички, че си го заобичал първи, но за съжаление, сега приятелят ти е просто клише.

И все пак, не бъдете лошо настроени към другите, клишетата стават такива, защото са добри. Известните автори добиха популярността си, благодарение на уменията си.

Затова в чест на всичките ви любими автори, загубени в морето на популярността, ние ще ви разкрием какво казват те за вас:

Ърнест Хемингуей

Ти си жокер. Ти си прекалено емоционална и едновременно с това варварка – брутална и състрадателна. Можеш да бъдеш арогантна и изцяло погълната от себе си, но за част от секундата да станеш пълна с емпатия и романтика.

Ти помагаш на хората да бъдат по-добри, отказвайки всичко по-малко от това, което очакваш за себе си.

Хънтър С. Томпсън

Това, което виждаш е това, което получаваш и по-често, това е нещо хубаво. Ти си дива, неукротима и едва ли можеш да прошепнеш думата „пътуване” преди да изплатиш автомобила и да събереш приятелите си.

Живееш за момента и трудно поддържаш връзки, не позволяваш да нищо и никой да застане на пътя ти или да те дръпне надолу.

Ф. Скот Фицджералд

Другите постоянно те подценяват. Ти си срамежлива и притеснителна, но обикновено шокираш хората със своите таланти.

Ти си романтична и не се срамуваш да го признаеш. Въпреки славата и обожанието, ти търсиш любовта. Искаш някой, с който да пътуваш, да четеш, някой, с който да се научиш да обичаш.

Джейн Остин

Ти си романтична, но не на всеки позволяваш да види голямото ти сърце и склонност към любов. Искаш да бъдеш уважавана толкова, колкото и обожавана.

Ти си независима и дива, отвращаваш се от материалността и социалните роли. Търсиш нещо повече от това, което другите са ти казали, че би могло да бъде.

Фьодор Достоевски

Ти си мислител и философ. Понякога имаш проблем с това да се радваш на самата себе си, защото си интроверт. Но ти си и страстен революционер, анархист.

Можеш да прекарваш времето си сама, оставайки единствено с мислите и идеите си. Обичаш човешкия ум и милионите места, на които можеш да го използваш.

Лев Толстой

Имаш свой морал и се придържаш към него. Настройваш се спрямо чувствата и копнежите си.

Ти си духовна личност и харесваш религията.

Дж. К. Роулинг

Ти живееш в свой собствен свят. Склонна си да си въобразяваш, романтичка си, опитваш се да направиш света по-добър.

Някои те определят като мечтателка, но ти си просто оптимистка. Вярваш, че по-хубавите неща са някъде там, остава ти само да ги откриеш.

Стивън Кинг

Ти си малко по-мрачна, но все пак можеш да видиш  и веселата страна на нещата. Обичаш страховитите страни на живота, за които никой не иска да говори.

Намираш смъртта за интригуваща и поучителна. Ти символизираш напрежението и добрата мистерия.

Херман Хесе

Ти не си особено духовен човек, но поне се опитваш да бъдеш. Вероятно се чувстваш малко загубена и объркана, но познаваш себе си достатъчно и знаеш, че не трябва да се страхуваш от предстоящото пътуване.

Може би все още не знаеш по кой път да поемеш, но знаеш коя си. Може да не знаеш накъде отиваш или какво правиш, но знаеш, че няма да спреш преди да разбереш.

Дж. Р. Р. Толкин

Ти си невероятно интелигентна, фантастична. Ти си господарка на собствения си свят, но вярваш и в другите. Уважавана си в живота, но чувстваш нуждата от нови хора в него.

Не се плашиш от новите и различните изживявания, позволяваш им да те оформят и определят като личност. Ти наистина си господарка на два свята.

Хорхе Луис Борхес

Ти си поетична мечтателка. Насочваш се към всичко сложно. Ти си страстна, с много добре развито въображние, но истинска и честна. Обичаш объркването, лабиринтите. Искаш да видиш нещата такива, каквито са, но все още ги виждаш различно.

Силвия Плат

Ти си брилянтна, но често неразбрана. Съмняваш се в себе си – не можеш да видиш собствените си таланти и качества, дори когато си печелиш похвали.

Не се интересуваш от материални неща и хвалебствия, искаш просто да живееш живота си. Ти си емоционална и проницателна, но трудно допускаш хората до себе си. Понякога за твое добро си твърде умна.

Оскар Уайлд

Ти си жокер. Ти си енергична и жизнена, често обикаляш къде ли не. Успяваш да се впишеш във всяка група или екип, в който искаш.

Непрекъснато зашеметяваш хората с идеите си и те те харесват заради ума и интелигентността ти. Вероятно си страхотна в играта на думи.

Джоан Дидион

Ти си прекалено директна, но в прямотата ти има особена красота. Хората ценят твоето мнение и съвети.

Преживяваш същите неща като всички, но си се научила да се оттърваваш от неприятни по начин, по който хората никога не биха могли. Чувстваш нещата по различен начин. Ти си нежна и силна.

Чарлз Буковски

Имаш нежно сърце, което е разбито от годините. Ти си диамант, покрит с мръсотия и нецензурни думи. Ти си опетнена, насинена и пренебрегната зарадия грубия си външен вид. Хората не съумяват да видят добрата ти страна, докато не се осмелят да се приближат достатъчно. Ти си просто едно мило и обичливо същество.

Дж. Д. Селинджър

Ти си бунтарка и мислителка. Можеш да прекараш дни, седмици и години в склонност към екзистенциални кризи. Обичаш идеята за семейство и здравите връзки в обществото.

Чувствителна си, понякога прекалено много. В резултат на това може да се почувстваш неудобно в собствения си свят, около близките ти хора.

Джак Керуак

Ти си толкова непостоянна и дива, колкото дрогата и джаза, които обичаш. Живееш си живота като в джаз саундтрак, движейки се от място на място
и приятел на приятел.

Обичаш нощта, пиенето, хазарта и неприятностите. Ти нямаш корени, само неспокойните желания на сърцето ти.

Чарлз Дикенс

Обичаш да наблюдаваш обществото, както и да отправяш критики за поколението си. Ти си демонстратор и винаги се оглеждаш за аутсайдера навън. Нямаш проблем да се изправиш пред другите и да ги пратиш по дяволите.

Марк Твен

Ти си забавна личност, но тези, които са най-близо до теб знаят, че това се дължи на интелигентността и дълбоката ти мисъл. Не виждаш способностите си по начина, по който другите ги виждат.

Габриел Гарсия Маркес

Имаш остър език и не се страхуваш да го използваш. Обичаш метафорите и изразяваш живота си така, както рисуваш фантастични светове. Ти наблюдаваш „своите” хора , това е начинът ти на живот. Насочваш се към политиката, социалната реформи и безкрайното повторение на историята.

Източник: Elitedaily.com