Да се научим как да планираме времето си така, че да постигаме по-добри резултати, е един от ключовите елементи на успеха в бизнеса и в живота. А за да бъдеш по-ефективен, трябва да вземаш последователни решения. 

Интересно е, че много хора знаят какво трябва да правят, но намират изключително интересни причини да не го правят.

Помислете например за ходенето на фитнес. Всеки януари фитнесите са пълни, но след 2-3 седмици всички се отказват. Толкова много хора са си платили картата за фитнес, но колко от тях реално посещават залата? Отговорът е много малко - и този пример е показателен, че хората не предприемат действия, че хората не правят това, което знаят, че е правилно да направят.

Но ако не предприемеш действия, твоите мечти ще си останат точно това - мечти. Един от въпросите, които трябва да си зададете, ако искате да бъдете по-успешни е: "Какви действия трябва да предприема, за да имам резултат?"

Много екипи, които се занимават с продажби, са затрупани с работа, но реално не постигат резултатите, които искат. Погледнете действията им. Може би те не правят правилните неща, за да постигнат желаните резултати.

Когато планирате деня си, когато планирате активностите си, задайте си въпроса: "Какво ще ми помогне да направя повече продажби?". 

Вгледайте се във всекидневните си задачи и се запитайте: "Това помага ли ми да имам повече продажби?"

Ако знаете какво ви помага да имате повече успех в работата, съответно ще го правите повече, по-качествено и по-последователно. Какви дейности трябва да планирате за себе си и за екипа си, за да имате повече успех? Как можете да мотивирате и да помагате на екипа, за да постигате резултатите, от които вие, екипът ви и бизнесът ви се нуждае?

Отговорите на тези и още въпроси, свързани с мотивацията и успеха, ще открием по време на специалните семинари и обучения в София на 8 и 9 октомври.

Специален гост-лектор ще бъде британският автор Гавин Ингам, който ще проведе първите събития от новооткритата SoftSkills Akademy. Двете събития, с които ще открие Академията, ще са в различен формат и имат за цел да заредят аудиторията с енергия и мотивация.

- Вечерен семинар - 8 октомври, зала Интер Експо Център, София. В рамките на 3 часа Гавин ще мотивира и зареди присъстващите с енергия, откривайки пред тях заобикалящите ги перспективи и предоставяйки им работещи стратегии за постигане на повече успехи. Събитието е идеално за търговски екипи, консултанти и всички служители с нужда от допълнителна мотивация в ежедневието си.

- Бизнес обучение - 9 октомври, зала SEC на Парадайс център. Гавин ще проведе бизнес обучение насочено към управители на малки и средни фирми, мениджъри на различно ниво в средни и големи компании, управители на различни по големина екипи и членове на екипи. Обучението ще предостави работещи техники за:
• Краткосрочна и дългосрочна мотивация на екипа;
• Ангажиране на екипа с целите на компанията;
• Развитие на екипа за достигане на върховна производителност и др.

Всичко за събитието, лектора и пълна програма с темите можете да откриете на официалната страница на събитието Rocking Motivation – www.motivation.tothetop.bg

Побързайте да запазите своето място на семинарите - специални отстъпки до 30 септември!