Благодарение на всички медии, папараци и журналисти, всеки ден научваме по нещо ново за холивудските знаменитости. Кое вярно, кое не, то винаги е интересно. Целият този стремеж да се покажат „кирливите ризи” на звездите или да се възхвали новата марка дрехи на други, замъгляват представите ни за тях като личности. Сега ви предлагаме една малка частичка от техния истински живот, а именно интересите им, това, което обичат да правят най-много през свободното си време – техните хобита. Дали и вие не харесвате същите неща?

Опра Унфри – жената, която успява да осъществи мечтите си, постига целите си сама, достига до върха. Името и се споменава почти във всеки сериал или филм, просто ей така. Най-известната водеща в света и най-богатата ТВ звезда, но и тя е човек... Когато не е заета с телевизията, Опра пренасочва вниманието си към благотворителността и продуцирането на постановки в Бродуей. Освен това, четенето и политиката, също са сред любимите и неща.

„Мис най-желание устни” или Анджелина – когато не пътува към поредния край на света, звездата допълва колекцията си от кинжали. Тя е любителка на силните усещания – скрит моторист и пилот.



Съпругът й, пък, се занимава с интериорен дизайн и архитектура. Нещо не толкова сериозно е колекцията на Брад от метални чинии - какво странно семейство...

Дейвид Бекъм обича да се превръща в смел рицар, когато няма друга работа. Да не си помислихте, че тръгва да търси принцеси в беда... не, страст на футболиста е фехтовката. Да не забравим и хобито му да колекционира татуировки, колко интересно.

Непобедимият пират Джак Спароу обича да си играе с кукли Барби. Да, Джони Деп по цял ден се занимава с любовния живот на Барби и Кен, защо ли не ги е включил в някой филм досега...



Камерън Диас е почитателна на сноуборда и го практикува често. Ето един страхотен пример за малките, защото спортът е здраве. Е, като изключим склонността и да псува на публични места.

Дженифър Анистън – напоследък актрисата прекарва повечето си време във виртуалната мрежа.

Мадона... и йога. Освен това, певицата обича да чете и пише.

Джордж Лукас е почитател на карането на колело. Обича да поддържа и ремонтира дома си, съвсем обикновени интереси... а, да не би да забравихме катериците? Да, той се грижи за опазването на тези сладки гризачи много активно.



Том Ханкс – колекционер на пишещи машини и то сериозен. Актьорът има около 100.

Бен Афлек се увлича по покера, поне може да си го позволи. През 2004 печели 356 000 долара, като бие някои от най-добрите играчи.



И сега.. определено завиждаме на следващите звезди:

Селин Дион – обувки и то не 20 чифта, а 2-3 хиляди.. наистина едно голямо УАУ!

Джей Лено – автомобили

Никълс Кейдж – замъци... дали има и принцеси там?