Несъмнено, някои от най-големите идоли на обикновените момичета, са холивудските принцеси. Отслабването при жените е нещо, което сякаш никога няма да „излезе от мода”. Когато гледаме стройните фигури на знаменитите личности по телевизията, няма как да не ни се прииска да сме като тях, да имаме плосък корем, хубави бедра, стегнат бюст... Истината е, че не всички „звездни дами” изпадат в екстаз щом чуят, че трябва да започнат диета. Малко или много това е ограничаване, лишаваш се от понички, бонбони, торти, пица, пуканки и кока-кола... леле, останаха ли други храни?


Сега ще ви представим някои неща, които звездите рядко или никога не си позволяват, въпреки че биха дали всичко за тях.

Уникалната красавица Никол Шерцингер поддържа формата си много стриктно. Както виждаме и в клиповете й, певицата има страхотно тяло, заради което трябва да прави много компромиси. По отношение на храната, това което изкушава екзотичната принцеса, е хавайската кухня. Тя споделя, че Хонолулските й корени я „дърпат” към свинско калуа, сушена риба тон в соев сос и... бананови палачинки с кокосов сироп и ядки макадамия, покрити с шоколад. Прииска ли ви се да сте в Хавай?


Факт е, че една от най-често срещаните съставки при диетите, са аспержите. Те са много препоръчвани за сваляне на килограми, защото не позволяват подуване на корема и съдържат много малко калории - 20 за 100гр. Те са и любим продукт на актьора Оуен Уилсън, който ги консумира всеки ден с магданоз... и няма подут корем.


Кели Озбърн е един истински пример за възхищение, тъй като успя да свали около 30кг. Постигнала е тези изумителни резултати, благодарение на диета и спорт. Освен това, обаче, Кели разкри един от най-важните детайли за дамите, които искат да пазят диета, но погледът им е насочен към сладките на масата. Според нея, всичко се дължи на канелата - ако ядете повече от нея, тя ще убие желанието ви за друго сладко.


Може би сте чували за един нетрадиционен начин за сваляне на килограми - с бебешки пюрета. Този метод се налага все повече сред дамите. Тези, които са станали майки наскоро, наистина имат късмет. На това мнение е и Рийз Уидърспуун, в чието меню задължително взимат участие и пюретата. Според диетолозите, те помагат за премахването на 9кг за 6 седмици... звучи много изкушаващо, нали?


Една много добре позната звезда, особено на по-малките и тинейджърите, е Селена Гомез. Актрисата нашумя много през последните месеци. Нейната страст са киселите краставички. Тя ги консумира абсолютно по всякакъв начин.


Прочутата Никол Кидман е една от жените, които нямат проблем нито с теглото, нито с тялото. За съжаление обаче Алеята на славата си има своите изисквания, според които никой никога не е достатъчно перфектен. По тази причина, тя издава своята тайна за бързо сваляне на килограми - диета с варени яйца. Актрисата яде по едно за закуска и две за вечеря. През другото време си позволява еко, био, органик и тем подобни продукти. Разбира се, няма да пропуснем и салатите, рибата, малко паста, но нищо високомаслено. Това, което винаги ще я изкушава, са скаридите на скара с чили и манго.


За накрая оставихме Анджелина Джоли, известна с нетрадиционните си хранителни навици. Актрисата обича да поддържа постоянно добра форма, защото в продължение на месеци, тя може да яде едно и също, без проблем. Ако си мислите си, че става дума за диетични супи, чайове и т.н., до известна степен сте прави. Те също са били част от менюто й. Специално внимание обаче обръщаме на един виетнамски деликатес, за който Джоли говори с интерес – щурци и хлебарки. Колко вкусно изглежда...