Всички се чудим какво ще получим за празника, но скъпи дами, замисляли ли сте какво означава неговия подарък? Ако не сте наясно, ето няколко обяснения.

Ако неговият подарък е:

Ръчно изработен

Подаръци от типа на любимия плейлист или албум с ваши снимки изискват както много усилия, така и много време. Но ако е прибавил и нещо, което отдавна си искала, то ти имаш партньор 2-в-1 - щедър и креативен.

Дигитална джаджа

Подарък от рода на iPod, пълен с най-предпочитаните от теб песни, определено означава, че сърцето му бие за теб. Но ако обаче любимият ти е решил да ти подари електронен четец, въпреки че знае за твоята страст към книгите на хартия, то определено има нужда от ъпгрейд.

Платен баланс по кредитната ти карта

Всички сме наясно, че празниците са идеалният момент за демонстриране на внимание, но финансите не са точно от най-предпочитаното. Ако обаче ти си го помолила... защо изобщо го направи, той е гаджето ти, не счетоводителя. Но ако в допълнение има цветя и интимна вечер, то огънят не е напълно угаснал.

Цветя и бонбони

Ако всичко, което ти е поднесъл, са само цветя и бонбони, то бъди наясно, че неговите усилия са били минимални... да не те огорчим - никакви. Винаги си спомняй, че всяка дама заслужава да мислят за нея непрекъснато, а не само по пътя към дома й.

Бижута

Ако ти подари нещо, което блести, то бъди съвсем сигурна, че намеренията му са сериозни и иска и твоите да са такива. Но ако е и нещо, което отдавна желаеш да сложиш като аксесоар, то бъди наясно, че "мъжете, които умеят да слушат, са ценни като златото"

Пътуване

Ако те заведе в Париж или просто в Сандански, то бъди сигурна, че си се захванала с авантюрист, на когото обаче не му е все едно кой ще го придружава. Така че какво чакаш, приготви секси изненади в багажа и споделете едно приятно бягство.