Разберете какво ще ви направи истински щастливи според зодиакалния ви знак:

Овен

За да бъдат щастливи представителите на зодия Овен постоянно трябва да правят нещо и да постигат нови цели. Нов личен рекорд във фитнеса, нова позиция в професионален план... амбицията на жената Овен няма край. Разбира се, пътят към всяка цел на жената Овен е осеян с предизвикателства, но тя не се страхува от тях, напротив, тяхното преодоляване прави победата ѝ още по-сладка.

Телец

Жената Телец е най-щастлива, когато има кой да я глези и обгрижва. Тя е непоправима романтичка и всеки жест – от щедрите подаръци до обикновеното съобщение за добро утро – я прави безкрайно щастлива. Ако искате наистина да я зарадвате, трябва да ѝ подарите нещо, което самите вие сте направили, т.е. да ѝ сготвите вечеря, вместо да я изведете на ресторант, да ѝ направите масаж, вместо да ѝ подарите ваучер за СПА. Да, тя обича глезотиите и лукса, но от време на време иска да се чувства истински специална, а такива мили жестове ѝ показват колко много я цените.

Близнаци

Представителите на тази зодия мразят да са сами, затова спокойно можем да твърдим, че жената Близнаци се чувства най-щастлива, когато е заобиколена от хора, дори и да не ги познава много добре. Тя обича да се запознава с нови хора и да бъде в центъра на вниманието. Докато други не се чувстват комфортно в големи компании, тя успява да заплени всеки със своя чар.

Рак

За да бъдат най-щастливи представителите на тази зодия имат нужда да прекарват повече време с приятелите и семейството си. Жената Рак се чувства специална, когато знае, че отделяте от времето си, за да бъдете с нея. Освен това тя няма претенции как ще прекарва времето си с любимите си хора – дали ще е семейна вечеря, или игра на боулинг, за нея най-важното е да бъде с тях.

Лъв

Жената Лъв обича вечно да е заета, тя просто ненавижда скуката и не може да си седи и да не прави нищо. Разбира се, жените от тази зодия обичат да прекарват време сами, но дори тогава гледат да правят нещо, например да четат книга или да гледат филми (но стойностни!). Те не могат да си представят, че просто ще мързелуват, защото за тях това е загуба на ценно време, което са могли да използват по-добре. Ето защо жената Лъв е най-щастлива, когато усеща, че върши нещо значимо и важно, а усилията ѝ са имали смисъл.

Дева

Жената Дева е перфекционистка, която забелязва и най-малките детайли. Когато се нагърби със задача или проект, тя влага всичките си сили, за да го завърши както трябва. Тъй като Девата се бои от провала, тя е най-щастлива, когато може да си отдъхне и просто да се наслаждава на малките радости в живота. Освен това Девата обича да научава нови неща и ако искате да събудите любопитството и искрата в очите ѝ, научете я на нещо, за което все още не е прочела в книгите.

Везни

За да бъде щастлива жената Везни има нужда от хармония. Когато всичко върви по план, тя е радостна и засмяна, когато нищо не върви – губи почва под краката си и трудно си възвръща контрола. Това, което я огорчава най-много, са семейните вражди. Тя просто иска всички в живота ѝ да се разбират и да бъдат щастливи, тогава и тя може да си отдъхне.

Скорпион

За да бъде щастлива жената Скорпион се нуждае от приключения и приятели, с които да ги сподели. Тя иска да създава спомени и да насити живота си със събития, защото не иска един ден да се обърне назад и да осъзнае, че е пропиляла младостта си. Ето защо жената Скорпион е голяма авантюристка и винаги иска да пробва нещо ново.

Стрелец

Жената Стрелец е най-щастлива не само когато покорява нови върхове, но и когато си поставя нови цели. Тя обича самия път към целта и винаги е нетърпелива да започне новото си начинание. Жената Стрелец знае, че понякога целите ѝ ще отнемат дълго време, докато бъдат постигнати, но тя никога не губи надежда и знае, че един ден усилията ѝ ще бъдат възнаградени.

Козирог

Жената Козирог би била най-щастлива, ако околните я уважават и ценят. За нея едва ли има по-сладко чувство от това да знае, че някой ѝ се възхищава и цени работата ѝ. Това е така, защото жената Козирог е родена да бъде лидер – както в семейството, така и сред приятелите си, и когато успее да получи тяхното уважение и доверие, тя е на седмото небе. За всички жени Козирози, които са мениджъри, е много важно да бъдат харесвани и от подчинените си.

Водолей

Жената Водолей обича да помага на хората, ето защо доброволческата работа я прави най-щастлива. Тя просто се нуждае от кауза, която е скъпа на сърцето ѝ и на която да посвети времето си. Представителките на тази зодия никога не изневеряват на принципите си и яростно се борят за това, в което вярват.

Риби

За да бъде щастлива жената Риби има нужда от подкрепата на околните. Не че не може да се справи с трудностите на живота и сама, но жената Риби се чувства най-обичана, когато усеща, че другите ги е грижа за нея и искат да ѝ помогнат. Затова можем да кажем, че Рибите са най-щастливи, когато са заобиколени от хората, които обичат и които ги обичат.