Кампанията „Животът е пълен с поводи“  насърчи хората да споделят тайните си за вълшебен празник

Повече от всякога в днешните модерни времена сме свидетели на разчупване на традициите и отваряне към новото и различното. Ежедневието ни става все по-забързано, откриваме и се наслаждаваме на нови изживявания, нова техника – живеем в нова забързана реалност! И точно, когато решаваме, че практичното безвъзвратно измества емоционалното, бонбоните Suchard ни карат да си припомним най-важното - традициите и обичаите продължават да значат много в живота ни, помагат ни да запазим себе си и да предадем мъдростта на идните поколения.

В края на м. октомври, над 1 500 участника приеха поканата на Suchard да споделят най-съкровените си моменти на отпразнувани поводи.

През първата седмица на кампанията се препотвърди истината, че „всеки празник е божествен и незабравим, когато е споделен с най-скъпите ни хора – нашето семейство! Празникът става вълшебен, когато сърцето ти пее от любов, душата ти се забавлява и най-важното: имаш с кого да споделиш това!“ Ярко изпъква връзката между няколко поколения в празнуването на големи или по-малки поводи, но винаги изпълнени с много отдаденост и любов.

Напук на мнението, че традициите са отживелица, над 70% от участниците през втората седмица на кампанията публикуваха снимка от своя сватбен ден, споделяйки, че този празник е най-ценният в живота им – „няма по-сладко от това да знаеш, че си обичан и за някого си всичко.“

Наред със сватбения ритуал се нарежда радостта от кръщаването на новия член на семейството – празник на вярата и надеждата и в потвърждение на факта, че щастието има различни форми, но еднакви усмивки!

И сред всички тези празнични емоции главна роля имат дамите. Те са тези, които дни наред събират идеи, внимателно обмислят всеки детайл и влагат огромно старание, придавайки индивидуалност на всеки момент. От планирането на празничната трапеза през поканите към чаканите гости и малките жестове на внимание, българката умее да внася елегантност по деликатен и неотразим начин.

Да, „животът е пълен с поводи“ и това, което ни изпълва с радост е споделеното щастие, насладата да бъдем заедно с любимите хора в най-ценните моменти от живота ни.

Любимите Suchard бонбони обогатяват тези моменти с неподражаем вкус и елегантност, а талантът на дамите да творят и радват любимите хора, превръщат всеки празник в незабравимо изживяване.

Благодарение на всички споделили съкровените празнични моменти, можем да кажем, че „вълшебството на празника се крие в малките детайли и внимание,  в любовта на близките, в щастието да бъдем заедно.“

До 6-ти декември, Suchard ще очаква и твоите споделени моменти на www.suchard.bg.