Притеснявате се, че не достигате до оргазъм? Не разбирате защо приятелките ви успяват, а вие не? Не сменяйте партньора, а научете какво пречи на женския оргазъм и се пригответе за безброй минути наслада. 


Удължете любовната игра

Много пъти сте чували за важността на милувките, игрите в леглото и еротичните масажи? В такъв случай, защо ги прескачате? Една жена се нуждае от повече време, за да се подготви за половия акт. Дори половинката ви да не издържа нито миг повече, то е известно, че една жена се нуждае от 20 минути предварителна подготовка, преди да е способна да стигне до оргазъм по време на секс



Стрес и тревога

Макар да изглежда трудно за вярване, понякога умът ни изневерява и ние блокираме сексуално. По време на акта забравете за работата, децата, задълженията, проблемите на приятелките ви и т.н. По време на секс, от вас се изисква максимална концентрация!


Комплекси

Говорейки за психологически проблеми, пречещи на женския оргазъм, комплексите са един от тях. Докато правите секс с любимия човек, забравете мисли като: „Задникът ми е отпуснат, ами, ако забележи целулит, всичко стана твърде неочаквано, дори не можах да избръсна краката си.” Ако сте с правилния човек, то комплексите нямат място в главата ви, особено по време на секс.




Имам пиш

Пикочният мехур също си играе с нас. Има моменти, в които партньорът ви стимулира G-точката по време на проникването, а вие имате усещането, че трябва да отидете до тоалетната. Това чувство е лъжа, дължаща се на факта, че G-точката е близо до жлеза, пряко свързана с пикочния мехур. Докато мислите за всичко това, умът ви отново се разсейва и отпътува на далеч от желания оргазъм. 



Неудобни пози

Да разглеждаш Кама-сутра е забавно, особено когато си представяш, че практикуваш някоя от невъзможните пози, присъщи на дългогодишни акробати. Но истината е, че с всяка неудобна поза губите концентрация. За да достигнете до оргазъм, трябва да се отпуснете и да се чувствате удобно.




Точка К също съществува

Хората често говорят за G-точката, пренебрегвайки клитора. Ако искате застраховка оргазъм, то се нуждаете от стимулиране на тази точка.