Ядосвате ли се, когато някой непрекъснато пуска селфита във фейсбук? Или когато качва снимки на поредната екстравагантна покупка, която е направил? Дали вината е негова или е резултат от зодията му?

Прочетете дали вашето поведение и това на приятелите ви в социалните мрежи е резултат от зодия.

Овен

Овните да склонни да бъдат егоцентрични, така че те винаги се стараят да качват перфектни снимки, много често обработени чрез специални програми. Не позволяват на приятелите си да качват снимки с тях, преди да са коригирани.

Телец

Хората от знака Телец са от типа потребители, които редовно пускат снимки на новите вещи, които са си купили. Те не са точно „Rich Kids of Instagram", но определено искат да показват на всички придобивките си. Хората от тази зодия са доста чувствителни и често трият негативните коментари.

Близнаци 

Независимо дали са щастливи или тъжни, Близнаците непрекъснато публикуват снимки. С тях искат да покажат, че няма нещо, което да им пречи в живота. Но много често това е просто една фалшива реалност. Така че ако видите някой, които сякаш живее невероятно славен живот, има голям шанс това да е Близнак, а още по-голям е шансът нещата да не са толкова безупречни, колкото изглеждат.

Рак

Раците са сложна зодия - един ден са изпълнени с радост, а на следващия изпадат в противоположно състояние. Нещата, които публикуват, са пълни с противоречия, именно защото техните емоции често варират в двете крайности. Те притежават силен афинитет към миналото, което допълнително утежнява положението.

Лъв

Представителите на тази зодия почти винаги публикуват снимки с приятели, показвайки колко са социални. А и винаги можете да разчитате на Лъвовете за колажи за рождени дни (дори ако повечето снимки са на самия него, изглеждащ перфектно). От друга страна, Лъвовете могат да бъдат много егоцентрични, така че хич не се изненадвайте, ако намерите куп селфита в техните профили.

Дева 

Хората под знака на Дева са известни като перфекционисти, затова не е изненадащо, че не са толкова активни в социалните мрежи. Все пак отнема много време всичко да бъде перфектно. А те отделят наистина твърде много време, докато решат какво да напишат... и снимки не се публикуват, докато не са перфектни на тях.

Везни

Ако някой постоянно публикува снимки с любимия човек, можете да се обзаложите, че този човек е Везни. Хората от този знак се нуждаят постоянно да демонстрират щастието си. От друга страна, когато са сами, техните страници са пълни с прочувствени цитати и снимки, изразяващи копнежите им.

Скорпион

Скорпион е навсякъде, когато става въпрос за социални медии. Това е най-емоционалният от всички знаци. Така че независимо дали са публикували няколко тона цитати или снимки, Скорпионите искат непрекъснато да са интересни.

Стрелец

Хората под знака Стрелец обичат да публикуват хумористични мнения, независимо от това дали са брутално честни или просто за забавление. Те никога не се скрият и всичко, което публикуват, е отражение на самите тях.

Козирог 

Козирозите са прекалено загрижени за външния си вид, така че те поставят твърде голям акцент върху броя на "харесванията", които ще получат. Изпипват внимателно всичко, което качват в социалните мрежи.

Водолей

Хората под знака Водолей публикуват каквото си искат и когато си искат. Не им пука, както на някои други зодии, какво ще кажат за тях и често публикуват спорни цитати и неприлични снимки, без да се колебаят.

Риби

Рибите разцъфват по време на социални събирания, така че ще видите много техни снимки от местата, които посещават. Те са творчески души по природа и със сигурност публикува често цитати, за да вдъхновяват други.