Чудили ли сте се някога, дали има нещо, което да ви подскаже, как ще се развие живота ви?

Е, има. Според хиромантията, един от способите да научите повече за себе си е, като разчетете така наречената ''линия на сърцето''. Това е точно определена гънка на вашата длан. Тя дава информация за различни черти от характера ви, съответно и начина, по който сте склонни да реагирате, на различни ситуации в живота.

Любопитни ли сте да разберете какво казва вашата линия на сърцето за вас?

Ако отговорът е ''да'', продължавайте да четете...

Къде се намира?

Погледнете ръката си: линията на сърцето започва някъде около показалеца, минава под средния и безименния пръст и се простира до ръба на дланта, под малкия пръст. Има четири различни вида линии на сърцето (А, В, С, D). За това, за да разберете коя е вашата, ползвайте снимката по-горе.

Линия на сърцето тип A:

В този случай линията на сърцето започва под средния пръст. Тя разкрива за вас, че сте човек, който има умее да взема мъдри решения. Вие сте повече от лидер - изключително независими, амбициозни и интелигентни. По отношение на хората около вас, вие се държите по-студено и не се славите с голяма чувствителност.

Линия на сърцето тип B:

Във втория тип попадат онези хора, чиято линия на сърцето започва от средата между средния пръст и показалеца. Ако и вие сте сред тях, то тогава сте човек, който е склонен да използва здрав разум при вземането на решения. Тази линия разкрива още, че сте внимателни и мили, но сте по-предпазливи и се колебаете, ако в плановете ви трябва да бъдат въвлечени и други хора. Вие може и да не вярвате съвсем на останалите и винаги да си имате едно на ум, но за сметка на това вдъхвате доверие у другите, хората са склонни да споделят с вас и най-тъмните си тайни.

Линия на сърцето тип C:

Ако линията на сърцето ви започва под показалеца, то вашите черти на характера се припокриват с тези на хората, които принадлежат към първата група А. Умеете да управлявате и наставлявате, преследвате мечтите си целеустремено, имате остър ум. Спазвате дистанция и така да се каже - не се отдавате на романтични вечери, просто сте по-хладни и сдържани в емоционално отношение.

Линия на сърцето тип D:

Ако началото на линията на сърцето ви е позиционирано между палеца и показалеца, това разкрива за вас, че сте внимателни и нежни хора, който винаги имат добри намерения.Топли по душа, вие обичате да се раздавате за другите, славите се с изключително висок праг на търпимост спрямо постъпките и отношението на хората, грижите се за околните и в общи линии - правите живота на всички около вас по-добър.