Всичко се крие в звездите!

Ако имаш нужда от мъничко помощ в любовния си живот и астрологията те привлича, може би е крайно време да направиш един по-задълбочен анализ на зодиакалния си знак. Някои хора като цяло са доста скептични по отношение на астрологията, но много учени са доказали, че има истина в твърдението, че в някои аспекти успеха и като цяло живота на човек са повлияни от рождения му ден.

Никой не вярва повече в това от астрологът Филис Вега, която от години изследва тези взаимовръзки. Тя разделя начина, по който хората се отнасят към любовта, според типа на зодиакалния им знак – огнен, земен, въздушен и воден.

Според Вега това са именно качествата, най-характерни за зодиите, играещи решаваща роля в любовния живот на всеки от нас:

Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец

Склонна си да проявяваш много романтика и страст. Връзките ти със сигурност не могат да се определят като лишени от събития, тъй като си импулсивен и спонтанен. Благодарение на тези твои черти, не се страхуваш твърде много от отхвърляне, което е много полезно качество.

Земни знаци: Телец, Дева, Козирог

По-практична си от повечето хора по отношение на въпросите, свързани със сърцето. Материалните придобивки те радват и те карат да се чувстваш комфортно. Изключително внимателна си, когато става дума за любов и си много чувствителна по отношение на физическите усещания.

Въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей

Флиртуването и романтиката са съвсем по твоята част. Все пак, привлекателната външност далеч не са всичко за теб. Имаш нужда от връзка, в която между партньорите да има интелектуална връзка, приятелство и приятни разговори.

Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби

Ти си емоционална, интуитивна и емпатична. Ако човекът, когото обичаш, е изпаднал в тежко емоционално състояние, ти наистина влизаш в дупката заедно с него. Можеш да бъдеш много уязвима във връзката си заради своята интуиция и развинтеното въображение.