Родените дами през октомври може да изглеждат по-мъжествени от останалите. За разлика от останалите жени, те могат да показват сила и мощ с уверения си начин на поведение. Вероятно не сте виждали много такива личности, но именно това ги прави толкова уникални. Техните идеи и мнения може да звучат по-типични за мъж, отколкото за дама, но не се тревожете. Не си мислете, че ако сте във връзка с такава жена, няма да имате глас за нищо.

Тяхната женска страна е толкова деликатна и интригуваща, че трудно ще забелязвате мъжестваната. Във всяка ситуация, независимо дали тривиална или на живот и смърт, те са удивително щателни, рационални и справедливи. Те намират причини за всичко и разнищват всеки проблем отвътре навън, за да се уверят, че правят правилния ход. Може да звучи малко странно, но искаме да ви дадем истинска представа за дамите, родени през октомври.

Не си мислете, че ще останете разочаровани във връзката си с октомврийска жена. Тя ще успее да ви научи да си проправяте път по най-ефективния начин. През цялото време ще се опитва да ви убеди и нахъса, ще носи широката си усмивка като нейно тайно оръжие и причина да кара хората да правят каквото пожелае и да приемат лесно нейната гледна точка.

Истината е, че през по-голямата част от времето, тези дами са прави, но красноречието им помага да се наложат по-лесно. Те вярват, че трябва да преговарят през цялото време. Нуждата им от намиране на обяснение е от решаващо значение в живота им и това не приключва само с тях. Те трябва да се уверят, че приятелите им не са застрашени от решенията им. Никога не налагат идеите си със сила.

Те няма да позволят на емоциите и чувствата си да ги спират. Слушат само съзнанието си. Понякога, когато ги попитате, можете да забележите, че се опитват да убедят сами себе си, че ви дават точен отговор. Дори е плашещо понякога! Жените, родени през октомври, вярват, че независимо какво е решението им, то трябва да бъде справедливи. Повечето жени взимат решения според състоянието, в което се намират, но случая при тези дами не е такъв.

За тях е ясно, че могат да придават много нови аспекти на въпроса. По-голямата част от жените, родени през октомври, работят през цялото време, независимо дали са омъжени или необвързани. Не можем да твърдим, че са маниачки на тема шопинг, но нека го кажем така - трябват им пари, за да си купуват нещата, от които се нуждаят. Без отрицателна конотация!

Те обичат да живеят бляскаво и това, разбира се, си има цена. Но това не е единствената причина, поради която се нуждаят от пари - също така осигуряват комфорт за себе си и половинката си с тези пари. Октомврийските дами мразят да остават сами и винаги се стремят да са заобиколени от много хора. Те уважават ценностите на приятелството и го пазят като нещо свято. Самостоятелната работа не е за тях.

Те постоянно се нуждаят от причина да работят, причина да живеят, човек, когото да обичат. Тези дами знаят как да разделят работата от интимния си живот, затова дори и партньорът им да работи на същото място към тях, няма да видите някакво по-специално отношение към него.

Дамите, родени през октомври, обичат да сътрудничат. И затова никога няма да изоставят любимия си човек. Искат да имат дума в нещата, които прави - но това не винаги е негативно нещо. Те просто подкрепят половинките си в радост и тъга. Да речем, че искате да смените работата си. Тази жена ще бъде човекът, който ще ви помогне да намерите идеалното работно място, като ви помогне да обмислите всички плюсове и минуси.

Октомврийските дами не обичат да бъдат бреме за партньора си. Искат да му проправят път, вместо да застават на пътя му. Връзките с тези жени са пълни с морални предимства. Те напълно зачитат личност пространство и едва ли биха се ровили в телефона ви. Без значение от всичко, тайната ви е в безопасност с нея.