Господа, ще трябва да свикнете с разни неща, ако попаднете на момиче, което е свикнало да бъде само.

1. Цялото легло е наше. Пригответе се да се свивате, защото не обичаме да си делим леглото. Гушкането е приятно, но понякога имаме нужда да се разпънем на цялото легло.

2. Може да ни отнеме време да си изтрием профила в Tinder. Той се превръща в начин на живот. Като да си провериш Фейсбука или да разгледаш публикациите в Инстаграм. Нищо лично.

3. Изборът ни на бельо понякога е странен. Когато решим, че връзката ще е сериозна, се издокарваме, но дотогава не очаквайте да видите един и същ цвят сутиен и прашки.

4. Имаме голям апетит. Когато сме свикнали сами да изяждаме порция за двама, деленето на храната става трудно занимание. Но ще се постараем.

5. Семейството ни не знае нищо за вас. Ако им кажем, ще са толкова развълнувани, че ще трябва да сме сигурни, че седят. Затова е по-лесно да не знаят. Поне засега.

6. Приятелите ни знаят всичко. Много вероятно е приятелите ни да знаят всичко за вас. От първата целувка до размера на... обувките ви.

7. Не се държим много рационално. В един момент се дразним, че сме сами, а после че трябва да мислим за още един човек. Дайте ни малко време да осъзнаем нещата.

8. Бъдете търпеливи с обрива от бръсненето. Кожата ни може да изглежда като нахапана от комари, но просто краката ни не са свикнали постоянно да бъдат бръснати. И те трябва да свикнат с нещата.

9. Ние сме заети. Имаме навика да си организираме нещата така, че да нямаме много свободно време. Не се обиждайте, когато е трудно да си уредим среща.

10. Неделните срещи са идеални. Затова са създадени неделите и е в пъти по-яко, отколкото да лежим в леглото с махмурлук, както сме свикнали.

11. Не се стряскайте, но вероятно приятелите ни ви съдят строго. Били са до нас при приблизително 2,051 ужасни срещи и не искат да си губим времето с неподходящ човек. Но ако сте свестен, всичко ще бъде наред.

12. Понякога може да забравим, че не сме необвързани вече. Не става въпрос за изневяра, а за оригване след хранене и пускане на епизод от Приятели веднага щом се приберем.

13. Няма гаранция, че ще искаме да се целуваме пред публика. Защото изведнъж ще станем от "онези" хора. (Които си навират любовта в лицата на хората."

14. Имаме нисък толеранс към глупости. Случвали са ни се какви ли не неща с неприятни хора. Каквото сте правили вие, сме го правили и ние. Не обичаме нито играчите, нито играта.