В забързания начин на живот, който водим, все по-рядко успяваме да намерим време за себе си и любимите си хораи за малките удоволствия от живота. Едно от традиционните места за събиране с близки и приятели е около трапезата, където предпочитаме истински вкусната,  домашно приготвена храна.

„Калиакра“ знае колко ценни са тези моменти и иска да ги направи още по-незабравими и вкусни. Затова „Калиакра“ ти предоставя възможността да опиташ един наистина специален продукт, новият член на семейството на „Калиакра“ – Калиакра Първа Преса.

Калиакра Първа Преса е рафинирано слънчогледово олио, направено само от еднократно пресовани слънчогледови семки. По този начин полезните вещества от ядките се запазват и оживяват в приготвените с олиото ястия.

Вкусът на Калиакра Първа Преса е още по-наситен и богат, а приготвената с него храна – още по-впечатляваща и апетитна. С новото олио  Калиакра Първа Преса вкусът на природата се пренася директно на трапезата вкъщи, за пълноценна наслада за цялото семейство.

Повече за „Калиакра“:

„Калиакра“ е бранд номер 1* на пазара на олио в България, съчетаващ дългогодишната традиция за безкомпромисен вкус и качество на предлаганите продукти, и модернизирането на  процесите на производство, отговарящо на съвременните изисквания. Философията на бранда е да дава най-добрите предложения на българския потребител, да им помага да се наслаждават на моментите в кухнята и да приготвят храната с любов.

Потърси  „Калиакра Първа Преса“  в хипермаркетите от месец май!

*по данни на GfK България, „Потребителски панел“, в обем 1000 литра, за период МАТ февруари 2015.