Мили дами, много се радваме, че сме партньори на книгата "В кухнята на модерната жена" с автор холистичния нутриционист Магдалена Пашова, която поддържа и изключително полезната рубрика "Жената, храната и хормоните" в Dama.bg! Книгата е на пазара вече 2 месеца и е време да отпразнуваме заедно нейното излизане!

В изданието ще откриете рецепти за разнообразни и балансирани ястия, приготвянето, на които не отнемат повече от 30 минути и не изискват специални кулинарни умения. Освен рецептите Магдалена предлага и практична информация за уредите и пособията в модерната кухня, за здравословните ползи на различните храни, съвети и трикове за готвене и пестене на време.

Каним ви на следобед по женски под надслов "Модерните жени променят света" на 13-ти март от 15:00 ч. в уютното пространство на книжарница Хеликон на бул. Цар Освободител 4 (бивш хотел България).

В рамките на събитието ще научите повече за предизвикателствата пред модерната жена в кухнята и извън нея. Ще можете да се поглезите с лек и здравословен кетъринг. Ще имате възможността да се насладите на импровизиран будоар - кътове, където можете да тествате натурална минерална козметика и натурални продукти за коса, да получите съвети за грим от професионален гримьор и коафьор. Всяка от вас ще получи и един от чудесните книгоразделители на Dama.bg!

Очакват ви приятни изненади, томбола с награди и специални подаръци, за първите 80 от вас, които се регистрират за участие в събитието.

За да се регистрирате изпратете имейл с вашето име и телефон на [email protected].

Отбележете деня и часа в календара си и бъдете с нас за един специален и незабравим следобед с приятелки! Нека заедно и по женско променяме света за по-добро!