Овен

Най-много от всичко те дразни, когато партньорът ти демонстрира твърде голяма зависимост от теб. Когато се държи така, сякаш буквално не може да диша, да мисли, да съществува без теб. Когато не иска да взима никакви решения, ако преди това не се е допитал до теб.

Телец

Едно нещо не можеш да понесеш и това е неуважението. Толерантен по душа, ти приемаш и уважаваш хората такива, каквито са. Затова просто не можеш да преглътнеш, ако човекът до теб не се държи така с теб.

Близнаци

Ти си бохем по душа, обичаш компаниите и веселието. Ако човекът до теб е склонен да изгражда стени около себе си, да се отчуждава и да живее в някакъв негов си свят, няма дълго време да е до теб.

Рак

Егоизмът е нещото, което би те накарало да прекратиш една връзка. Ти, който се раздаваш за всички, преди да помислиш за себе си, не можеш да приемеш, че човекът до теб би се интересвал само от себе си.

Лъв

Мразиш да те лъжат. Мразиш да те правят на глупак. Истината, колкото и да е болезнена, е единственият възможен отговор за теб. Не вярваш в благородната лъжа. И ако някой си позволи да го забрави, ти просто забравяш за него.

Дева

Липсата на амбициозност просто те побърква. За теб живот без цели не е живот, а просто съществуване. Родена си да покоряваш върхове и го знаеш. И имаш нужда от някой като теб. Някой, който вярва, че е роден да лети, не да пълзи.

Везни 

Негативните хора, негативните коментари, негативното отношение към живота просто не са за теб. Ако партньорът вечно вижда чашата като наполовина празна, ако е изпълнен с недоволство и отрицание, едно е сигурно - ще те изгуби.

Скорпион

Определено не вярваш в това, че скромността краси човека. Особено излишната скромност. За теб тя е наивен и дразнещ начин за „просене” на комплименти и търсене на уверения от другия. И ти просто отказваш да го правиш.

Стрелец

Апатията те изкарва от равновесие повече от всичко друго. Ти, който винаги си готов да опиташ нещо ново, буквално се влудяваш, когато човекът до теб се държи така, сякаш нищо не си заслужава усилията и енергията му.

Козирог

Безотговорността е нещото, което ще те накара да затвориш сърцето си за своя партньор. За теб това да спазваш думата си е толкова важно за мъжете, колкото и за жените; за приятелите, колкото и за любовниците. Не можеш ли да разчиташ на думата на другия, въпрос на време е да му обърнеш гръб.

Водолей

Не обичаш сухата практичност. Ти си роден мечтател и разговорите за живота и бъдещето те вълнуват искрено. Ако човекът до теб е прекалено здраво стъпил на земята, ако не е склонен да гледа в бъдещето, а само няколко крачки пред себе си, няма да успее да те задържи за дълго.

Риби

Ако човекът до теб не демонтрира чувствителност, ако не показва емоциите си, рискува да те изгуби. Имаш плам (нищо, че си водна зодия) и нужда от някой, който всеки ден да те „разпалва”. Иначе чувствата ти просто угасват...