Опознай собствените си черти, натрий носа на някого, който не ти обръща внимание или просто разбери каква си всъщност. Виж хороскопа, който определя характера ти, в зависимост от това, кой е твоя звезден месец.

Януари
– дамите, родени през този студен месец са също толкова сериозни. Те ползват критиката за оръжие срещу другите, забелязват и най-малките дразнещи неща. Изключително амбициозни са, но и консервативни. Не обичат да изразяват чувствата си, освен когато наистина сте ги вбесили – тогава трябва да бягате. Сприятеляват се с хора, с които споделят общи интереси, виждания и интелект.




Февруари – представителките на този месец са трудни за разбиране. Мразят да бъдат ограничавани, трябва им свобода, която ако им дадете като тяхна половинка, определено ще ви направят най-щастливия човек на света. Страшно романтични са, но често сменят настроенията си, но пък ако проявите търпение, ще останете много доволни.

Март
– не ги ядосвай! Ако спазиш този наш съвет, ще получиш специално внимание. Много са грижовни, раздават се напълно за хората, които го заслужават. Компанията им те кара да се чувстваш наистина идеално. За съжaлениe, малко трудно ще свалите дама, родена през март, защото те не се влюбват лесно. Вниманието им ще привлечете, ако организирате нещо, което не сте правили за друга – те имат нужда да се почувстват единствени.



Април
– момичетата, родени през този месец обичат вниманието, така че ако ги поглезите, няма да сгрешите. Понякога се самосъжаляват, но лесно общуват. Дипломатичността също е тяхна характерна черта. Ще сте истински късметлии, ако заслужите доверието на една такава дама, защото тя винаги ще бъде „там”, когато имате нужда. В никакъв случай, обаче, не я карайте да ревнува, защото в такъв случай ще разруши света ви до основи.

Май
– майските красавици притежават голяма упоритост. Отдадени и верни са към дадена кауза, което компенсира коравосърдечното им състояние на моменти. Имат сложен характер, с който един мъж трябва да се справи, ако я иска до себе си завинаги. Лошото е, че тези дами са любителки на прахосничеството, но пък за сметка на това, винаги успяват да възвърнат първоначалното си финансово състояние.



Юни
– какво да кажем за летните принцеси – общителни, умни, обичат да творят и да опознават нови неща. Едни от малкото дами, които притежават способността да казват истината в очите на хората, независимо дали тя им харесва или не. Според мнозина тази черта от характера спада към минусите на юнските момичета, но ние ще ви светнем, че това е най-хубавата черта, която една дама може да притежава, помислете и ще разберете защо. Понякога голямата уста, им носи неприятности, защото някои техни думи могат да те притиснат до стената.

Останалите месеци виж тук.