Кирил Маричков и малките таланти Крисия, Хасан и Ибрахим се събраха заедно, за да заснемат кадър от тазгодишния клип за инициативата "Българската Коледа". В него Маричков прегръща Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим, докато разпознаваемият глас на актьора Васил Михайлов разказва за благотворителната кауза.

Всъщност Маричков не за първи път се среща с малките таланти. Той вижда Крисия на един от големите концерти, които екипът на "Шоуто на Слави" организира. Те са в трите родни града на финалистите в конкурса, с който шоуто търси партньорка на малкия г-н Андреев.

"Аз тогава пях "Среща" с друга финалистка от конкурса - Симона. Запознах се с Крисия, която е много малка, но винаги усмихната", обясни Маричков.

Четиримата ще вземат участие и в големия концерт за "Българската Коледа" навръх 25 декември. Провеждащият се традиционно спектакъл в Народния театър, който е под егидата на президента Росен Плевнелиев, ще събере на едно място редица популярни музиканти и имена от шоубизнеса, които ще подкрепят благотворителната кампания.