Ето каква ще бъде 2014 г. за хората, родени в годината на Бика

Кариера: 2014 е година на Дървения кон. Дървен материал от 2014 г. е Звездата на кариерата за Бика. Представителите на тази зодия ще фокусират енергията си изцяло върху кариерата. Въпреки това могат да възникнат проблеми с шеф, партньори или конкуренти. Тъй като представителите на зодия Бик са трудолюбиви и не се оплакват, възможно е да ви се дадат допълнителни задачи и отговорности. Ако сте претоварени, това ще си проличи в намаляване на производителността и ще се отрази зле на репутацията ви.  

Пари: Не очаквайте увеличаване на парите тази година. Трябва да търсите стабилни доходи от работна заплата. Всякакви краткосрочни рискови инвестиции не се препоръчват. Уместно е да се ​инвестират пари в недвижими имоти или подобрения на къщата.

Любов: Биковете няма да имат проблеми, както с връзките, така и с това да срещнат нови хора от противоположния пол. Но ако търсите любов в дългосрочен план, ще е трудно да намерите такъв партньор през 2014. Ако сте женени или обвързани, трябва да обърнете внимание на вътрешния свят на половинката си. Връзките на Биковете са пълни с подозрение, недоверие, критика и жалване. Трябва да се научите как да сте толерантни, да приемате, разбирате и да бъдете внимателни с тези, които обичате. Това е най-простият начин да избегнете нараняването един друг.

Здраве: Трябва да знаят как да се грижат за здравето си. Конят може да нарани Бика. Той трябва да внимава за безопасността си по време на пътуване, Огънят също е свързан с медицински грижи за Бика. Когато шофират, представителите на тази зодия трябва да се съсредоточат върху пътя, за да се избегнат катастрофа.
Биковете трябва да правят редовни упражнения и да отделят достатъчно време, за да си починат и да се отпуснат, както и обърнат внимание на храносмилателната си система, най-вече на червата и стомаха.

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Плъха

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Тигъра

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Заека

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Дракона

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Змията

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Коня

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Овцата

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Маймуната

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Петела

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Кучето

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Глиган

Проверете коя зодия сте според китайския календар