Ето каква ще бъде 2014 г. за хората, родени в годината на Дракона

Кариера: Влошаване на отношенията с околните се очертава за хората, родени в годината на Дракона. Време е да си отворите очите и трезво да прецените кой ви е враг и кой - приятел. Винаги мислете два пъти преди всеки следващ ход. Не показвайте агресия на работното си място и не го сменяйте в началото на годината. Налага се да разчитате повече на близките си и да се съобразявате с техните съвети. С повече смелост и увереност през 2014 година ще се справите с кариерното си развитие. 

Пари: Златна година за Дракона! Ще видите много възможности за изкарване на пари, но това не означава, че ще се възползвате от тях. Възможно е да срещнете богат и знатен човек, който да ви помогне. Ако разчитате само на късмет, годината ви ще е нестабилна. Ако искате да инвестирате, се консултирайте с финансови експерти, които да ви предложат финансов план. 

Любов: Годината на Коня няма да ви донесе много химия в любовта. Ако сте самотни, бъдете търпеливи. Имате добър шанс да срещнете сродна душа през месеците март, август, септември и ноември. В случай че сте ангажирани сериозно, не очаквайте бързо развитие на любовната си връзка. Семейните от вас ще бъдат заети предимно с кариерата си, но трябва да прекарват повече време със семействата си.

Здраве: Не са изключени някои здравословни проблеми заради натоварения ви график, проблеми от финансово или лично естество. Тревогата и депресията витаят наоколо, но може да избягате от тях, ако споделяте повече с приятелите си. Обърнете внимание на безопасността си, защото през 2014 година са възможни наранявания. Шофирайте внимателно и избягвайте плуването. Не пропускайте редовните хранения, за да имате енергия за ежедневните предизвикателства, които ви очакват през цялата година.

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Плъха

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Бика

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Тигъра

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Заека

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Змията

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Коня

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Овцата

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Маймуната

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Петела

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Кучето

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Глиган

Проверете коя зодия сте според китайския календар