Ето каква ще бъде 2014 г. за хората, родени в годината на Глигана

Кариера: Налице са добри възможности за кариерно развитие за родените в годината на Глигана. Възползвайте се от помощта на колеги, които ще подпомогнат издигането ви в службата. Ще се нуждаете от много енергия за предстоящите предизвикателства, затова се уверете, че сте в добро здраве, преди да се втурнете да жънете успехи на работното място. Ако не пестите време и усилия, ви очаква една силна година. 

Пари: Родените в годината на Глигана трябва да използват знанията си, за да печелят пари. Добрата новина е, че доходите ви ще се увеличат през 2014 година. Отделете част от тях за благотворителност, както и за членовете на семейството си. Не се препоръчват рисковите инвестиции, тъй като са възможни загуби. Консултирайте се с професионалисти или доверени приятели.

Любов: Ако сте сами, имате големи шансове да срещнете любовта през 2014 година. Покажете своята нежна страна, за да намерите любовта. Възможни са конфронтации, затова не съдете околните прибързано. Спокойствие за обвързаните от вас. Ако пък държите на две любовни връзки, ще имате големи неприятности. Любовта бързо ще се превърне в пепел.

Здраве: Тъй като се налага да използвате твърде много енергия и усилия за кариерата си през 2014 година, рискувате да закъсате със здравето. Когато се почувствате уморени, си дайте голяма почивка. В случай, че се чувствате все така отпаднали, посетете личния си лекар. Не забравяйте и за годишните прегледи. Ако не пренебрегвате здравето си, ще имате наистина успешна година.

 

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Плъха

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Бика

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Тигъра

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Заека

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Дракона

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Змията

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Коня

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Овцата

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Маймуната

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Петела

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Кучето

Проверете коя зодия сте според китайския календар