Ето каква ще бъде 2014 г. за хората, родени в годината на Коня

Кариера: Добри предпоставки за сила и лидерство, но въпреки това родените в годината на Коня ще бъдат изправени пред много предизвикателства. Ще прекарате много време с вашите приятели, поддръжници или конкуренти, за да решите въпроси, свързани с дейността си. Ако не се справите с това, рискувате да загубите репутацията си. По-добре бъдете смирени и търпеливи. На моменти няма да знаете накъде да поемете, затова се вслушвайте в съветите на близките си.

Пари: Очакват ви много пари през 2014 година. Хората около вас ще се опитат да се възползват от паричните ви ресурси. Социалните ви дейности и разходи значително ще се увеличат. Не е изключено да загубите приятели заради пари, затова не давайте назаем. 2014 година не е добра година за рискови инвестиции. Следете парите си стриктно, особено през лятото. С края на летните дни ще се увеличи и късметът ви по отношение на парите. 

Любов: Самотните от вас ще намерят половинката си през 2014 година. Не очаквайте обаче бурно развитие на връзката си. Дори да вложите много време и усилия, развитието ще бъде бавно. Не са изключени разочарования за влюбените. Семейните пък да бъдат готови за конфликти и да ги тушират навреме. Концентрирането върху професионалното развитие и кариерата е по-добър подход.

Здраве: През 2014 година ще се чувствате по-силни в сравнение с 2013 година. Дори да имате леки заболявания, ще се възстановявате бързо. Не пропускайте годишните профилактични прегледи, а също така и шофирайте внимателно. Избягвайте опасните спортове заради риск от наранявания. 

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Плъха

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Бика

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Тигъра

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Заека

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Дракона

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Змията

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Овцата

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Маймуната

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Петела

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Кучето

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Глиган

Проверете коя зодия сте според китайския календар