Ето каква ще бъде 2014 г. за хората, родени в годината на Кучето

Кариера: В годината на Коня се отварят много нови възможности за родените под знака на Кучето. Ще напреднете в кариерата без съществени сътресения и проблеми. През 2014 година ви очаква силна конкуренция, което пък ще изисква от вас да се сближите с поддръжниците си. С тяхна помощ ще покажете надмощие над конкурентите си. Също така, ще се наложи да бъдете смирени и скромни. Успеете ли да спечелите признанието на колегите си, ще имате дългогодишна успешна кариера.

Пари: Най-голям успех през 2014 година ще пожънете в кариерата. Не се очакват странични доходи, затова разчитайте основно на фиксираните си парични постъпления. Няма големи шансове за бързи пари и неочаквана печалба. Краткосрочните инвестиции няма да донесат бърза възвращаемост. Като цяло, очакват ви стабилни доходи в годината на Коня.

Любов: Добри отношения с интимните партньори и разнообразни социални дейности за родените в годината на Кучето. Лесно ще създавате приятелства и ще общувате с околните. Самотните жени от този знак имат шанс да срещнат сродната си душа през 2014 година. Обвързаните да помислят за задълбочаване на отношенията си, а семейните да прекарват повече време заедно.

Здраве: Натовареният ви график ще се отрази негативно върху здравето. Ако си осигурите повече сън и пълноценна почивка, трябва да сте в състояние бързо да се възстановите. Налице е риск от наранявания, затова бъдете внимателни на пътя. Въпреки това, не ограничавайте пътуванията и социалните дейности, защото те ще се окажат важни за вас през тази година. Желателно е да не практикувате опасни спортове.

 

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Плъха

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Бика

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Тигъра

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Заека

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Дракона

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Змията

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Коня

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Овцата

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Маймуната

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Петела

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Глиган

Проверете коя зодия сте според китайския календар