Ето каква ще бъде 2014 г. за хората, родени в годината на Тигъра

Кариера: В годината на Коня Тигрите ще подобрят своята способност за работа и ще разширят своите отговорности. 2014 е година на дървения кон година. Дървото ще позволи на Тигъра да стане стане още по-силен. Това е знак за лидерство. Хората около тях ще ги подкрепят . Това е добър момент да изразя своята креативност. Възможно е увеличаване на заплатата и йерархично израстване.

Пари: На първо място,Тигрите трябва да поработят здраво, за да заемат определена длъжност. След това ще имат един достоен и стабилен доход. Тези пари и късметът не са неочаквани и не идват от хазарт или рискова инвестиция. Представителите на тази зодия трябва да отделят известно количество енергия, сила и пот, за да ги получат. Ако все пак се занимавате с инвестиции, тогава не трябва да разчитате само на късмет, а внимателно да следите какво се случва с парите ви. Уверете се, че инвестициите ви са в безопасност.

Любов: Очертава се особено добра година в личен план за Тигрите. Ако имате сериозна връзка, не позволявайте на рутината да ви отдалечи един от друг. Добра комбинация за любовна връзка се очертава между Тигър и Кон. Ако търсите любов, се насочете към представители на противоположния пол, родени в годината на Коня или Кучето. В случай че връзката ви е нестабилна, положете повече усилия и не позволявайте на любовта да си отиде.

Здраве: Тигрите ще бъдат пълни с енергия в годината на Дървения кон. Ще се радват на добро настроение и добри отношения с околните. Очакват ги и много пътувания, но трябва да обърнат внимание на безопасността на пътя. През 2014 година Тигрите са предразположени към наранявания на ръцете и краката. Ако имате проблеми със сърдечно-съдовата или храносмилателната система, посетете личния си лекар.

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Плъха

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Бика

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Заека

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Дракона

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Змията

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Коня

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Овцата

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Маймуната

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Петела

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Кучето

Китайски хороскоп за 2014 г. за хората, родени в годината на Глиган

Проверете коя зодия сте според китайския календар