Хороскопът превижда, че тази година ще изглежда малко луда на моменти. Обрати ще изникват неочаквано през цялата година. Не бягайте от проблемите си! Тези промени ще изградят характера ви.

Използвайте годината като един вид обучение. Използвайте емоциите си, за да изгреждате социални взаимодействия. Използвайте новите си приятелства във ваша полза, но не ги „употребявайте“. Фокусирайте се върху себе си и не забравяйте да се забавлявате. Следвайте инстинктите си и ще имате успешна китайска 2017 година.

В Западната култура драконът е страшно и разрушително същество. Но в Китай и други култури, той е благосклонна и дори късметлийска фигура. Родените през годината на Дракона споделят качествата на Китайския дракон. Те са силни, както умствено, така и физически. Те са интелигенти, почти като родени лидери.

Представителите на тази зодия са решени да получат това, което искат. Може да бъдете от този знак, ако сте родени през 1940, 1952, 1954, 1976, 1988 или 2000.

Любов

Ще бъдете по-разговорливи през годината. Това ще направи по-лесно създаването на приятелства от преди. Ще сте и по-склонни да споделяте емоциите си с другите. Това може да ви накара да изглеждате прекалено чувствителни. Начинът, по който реагирате на това, ще определи начина, по който ще се развие социалния ви живот през годината на Петела.

Прогнозите показват, че ще можете да говорите по-лесно за проблемите си с партньора. Възможно е да има много промени през периода като бременност или раждане. Затова е най-добре да бъдете адаптивни, както сексуално, така и емоционално.

Вероятно ще се срещнете със стари приятели или партньори през годината. Дори е възможно да възобновите стари отношения. Накратко, социалният ви живот не следва определена пътека през Китайската нова година. Има няколко вероятни изхода и всичко зависи от действията и чувствата ви.

Кариера

Тази година натовареността ви в работата ще е по-голяма от обичайното. Трудно е да се справяте сами, затова не опитвайте. Станете приятели с колегите и шефовете си, за да може да потърсите външна намеса и помощ по проектите си. През по-голямата част от периода това няма да ви бъде необходимо и в началото и на края му ще сте способни да се справяте сами.

Прогнозите съветват да не губите целите си от поглед. Макар и да се налага да работите с други, това не означава, че трябва да станете зависими от тях. Има добри новини по отношение на професията ви – тъй като ще работите повече с останалите, вероятно ще свършите повече работа през 2017.

Финанси

Вероятно ще изкарате повече пари през годината благодарение на социалните си умения. Уверете се, че управлявате финансите си правилно. Платете дълговете си, преди да похарчите парите за по-маловажни неща. Ако имате спестявания, не се страхувайте да си правите малки подаръци, но не прекалявайте.

Здраве

През годината ще сте по-спокойни и в живота ви ще има по-малко стрес. Поемайте отговорностите си възможно най-рано, за да имате повече време за почивка. Енергийните ви нива ще имат възходи и падения през периода. Не забравяйте да тренирате, когато имате енергия. Уверете се, че спазвате правилен режим на хранене. Спазвайте добро темпо във всички аспекти на живота си.

Фън шуй

Прогнозите са благоприятни за вас. Ще се справяте добре и в личния, и в професионалния си живот.

През тази година ще бъдете по-уверени от обичайното. По-вероятно е да казвате това, което мислите в ситуации, в които принципно не бихте споделили мнение. Това ще ви помогне да изразите себе си по-добре, което може да привлече приятели и партньори със сходни интереси. Но ако споделяте гледната си точка на неправилното място и пред неправилните хора, може да имате проблеми. Помнете, че е важно да се цензурирате понякога през 2017.