Хороскопът прогнозира, че нещата ще се движат бързо за вас през тази година. Въпреки че имате допълнителната енергия все пак трябва да се опитате да спазвате ритмично темпо. Работете усилено на работното място и у дома.

Грижете се за тялото и финансите си. Изразявайте мнението си. Нека другите да знаят какво искате и от какво се нуждаете, но вие също обръщайте внимание на техните желания и нужди. Като цяло Воловете трябва да просто да държите под око света наоколо и да се настройвате според него. Вие сте представител на тази зодия, ако сте родени през 1925, 1937, 1949, 4961, 1973, 1985 или 1997 година.

Представителите на този китайски зодиакален знак споделят много от чертите на животното вол. Те са склонни да бъдат решителни и трудолюбиви. Те ценят първите впечатления и съдят хората строго. Това обаче им пречи бързо да създават приятелства. Хората, родени в годините на Вола, отделят внимание към детайла, което може да им помогне в работата и образованието. Те също така имат невероятна памет. Тези личности черти могат да им помогнат или навредят през 2017.

Любов:

Китайският хороскоп прогнозира, че засиленият инстинкт на Вола ще ви помогне да намерите някой, който ви разбира и да се отнесете подобаващо с тези, които не са се държали добре с вас, същото важи и за новите приятелства. Любовният и сексуалният ви живот като цяло ще са активни през годината. За щастие имате енергията да се справите с това. Китайският Вол трябва да бъде откровен с приятелите и роднините си, за да има честни отношения с тях. Независимо дали става дума за бременност или въпроси, свързани с децата, обсъдете с половинката си всякакви решения.

Може би споделянето на истинските чувства ще направи романтичните взаимоотношения на Воловете още по-страстни през тази китайска година. В същото време трябва да имате реалистични цели за социалните си взаимодействия, за да не се разочаровате, когато нещата не се случват по начина, по който вие искате. Годината ви ще е изпълнена със страст. Затова ако ви се струва, че нещата с човек, към когото имате интерес не се получават, може да изчакате началото на този период, за да направите своя ход.

Кариера:

Тази година колегите ви ще се чудят какво ви прави такива късметлии в работата. Но работата е там, че успехите ви ще се дължат не на късмет, а на самите вас. Ще имате повече енергия и ще я изразходвате да вършите задачи, свързани с кариерата ви. Инстинктите ще ви помогнат да взимате решения бързо. Воловете ще бъдат крачка пред конкуренцията, стига да останат фокусирани. Другите може да ви молят за съвети и помощ, защото ще забележат уменията ви.

Финанси:

Прогнозите предсказват, че ще работите по-усилено през годината, което може да означава увеличение на заплатата. Това е страхотно, защото има вероятност да се появят неочаквани разходи. Спестявайте пари, когато ви е възможно, за да можете да посрещате нуждите си.

Здраве:

Вероятно тази година ще се чувствате, сякаш имате повече енергия от обичайното. Не я губете! Използвайте я за упражнения и работете върху хобитата си, за да поддържате както тялото, така и ума си на добро ниво.

Прогнозите за годината на Петела съветват да използвате енергията си за най-важните неща на първо място. Ако след това са ви останали сили, помогнете на тялото си. Не се насилвайте с прекалено много тренировки, тъй като може да се нараните. Избягвайте нездравословните храни и ще имате година, изпълнена със здраве.

Фън шуй:

Фън шуй прогнозата съветва да бъдете спокойни през периода. Ако сте прекалено упорити, ще си създадете проблеми.

Вашите инстинкти и рефлекси ще бъдат по-чувствителни през годината. Ако предчувствате проблемите, доверете се на инстинкта си. Същото важи и за хубавите неща - ако ви се струва, че нещо ще се случи по хубав начин, направете го. Това ще ви помогне да вземате бързи решения през Китайската 2017 година.