Китайският хороскоп прогнозира, че най-добрият начин да постигнете успех през годината, е да се фокусирате върху това, което искате от нея. Поставете си няколко цели в началото на периода и се фокусирайте върху това. Предсказанията за годината на Петела съветват да решите проблемите, които може да са били препятствия през предишните години. Създавайте приятели, а не врагове. Работете усилено и ще бъдете възнаградени!

Вие сте представители на китайската зодия Заек, ако сте родени през годините 1939, 1951, 1963, 1975, 1987 или 1999. Вие обикновено сте нежни и внимателни, за вас е присъща дзен природата. Трудно се разстройвате, което е една от причините да създавате добри приятелства. Родените в годината на Заека са артистични и романтични. Всички тези черти могат да ви помогнат през Китайската 2017 година!

Прогнозите предсказват, че вероятно ще промените много аспекти в живота си през годината, включително и социалния си живот. Ще изпитате прилив на енергия през годината. По-лесно ще създавате приятелства, отколкото в миналото. Не се притеснявайте да опитате нещо ново, като например да потърсите партньор в Интернет. Така можете да срещнете нови и интересни личности.

По отношение на любовта, прогнозите предупреждават, че в средата на периода сексуалните ви връзки ще бъдат по-сложни от обичайното. Може да се наложи да полагате повече усилия в брака си или да го отведете на следващо ниво като планирате бременност. Стига да сте оптимистично настроени за бъдещето и достатъчно смели, за да опитате нови неща, социалният ви кръг ще нарастне. Годината на Огнения петел ще е благоприятна за социалния ви живот, ако показвате на хората истинското си Аз.

Кариера

Прогнозите показват, че обемът на работа през годината ще се увеличи за вас. Използвайте времето в началото на периода, за да напреднете, докато нещата все още се случват бавно. Дръжте случващото се по света под око. Използвайте това, което научавате от актуалните събития, за да напреднете в кариерата си. Това може да изисква известна креативност, но това не трябва да е трудно за вас. Също така е добре да опознаете шефа и колегите си. Това може да улесни успеха ви, а и може да създадете добри приятели.

Финанси

Уверете се, че заделяте пари за спешни случаи през тази година. През по-голямата част от годината, финансите ви трябва да са наред. Но винаги има шанс да се сблъскате с неочакван разход. Ако имате стари задължения, трябва да ги платите.

Здраве

Вероятно през предишните години сте пренебрегвали физическата си обвивка, затова сега е важно да се погрижите за себе си. Независимо дали ще тренирате, спазвате диета или ще обновите гардероба си, направете го! Дайте всичко от себе си да останете здрави през годината, особено през студените месеци, когато тялото ви е най-чувствително.

Увеличете времето на тренировките си, дори и да сте в добра форма. Това ще ви помогне да станете още по-здрави. Не пренебрегвайте съня – уверете се, че спите по поне 8 часа нощем!

Фън шуй

Годината може и да бъде трудна на някои фронтове. Но благодарение на постоянството ви, ще излезете победител!

Новите възможности ще са навсякъде през 2017! Използвайте ги, за да подобрите себе си.