Китайски хороскоп 2016 зодия Бик (Вол, Бивол)

Според китайския хороскоп Биковете са готови за драстични промени в живота си

Обща прогноза

Ако според китайския хороскоп Вие сте зодия Бик, гответе се за големи промени в живота си през 2016-та година. Биковете трябва да се възползват от интелектуалните си способности, за да се предпазят от вземане на неправилни решения. Избягвайте компанията на хора, които Ви използват за постигане на целите си.

Любов

В периода Май – Август 2016-та година са възможни недоразумения с интимния партньор. И все пак според прогнозите на китайския хороскоп, Биковете ще изживеят една романтична и страстна година. Може би ще получите добри новини за настъпването на бременност.

Здраве

Физическото Ви здраве ще бъде отлично през цялата година. Обърнете достатъчно внимание на социалния си живот. Почивайте повече и се радвайте на живота в компанията на семейството и приятелите си.

Бизнес

Вместо да се опитвате да направите много неща, трябва да се концентрирате върху една-две важни цели, ако искате да постигнете финансов успех в бизнеса. Високопоставен човек ще помогне на Биковете, при реализирането на целите им и решаването на лични проблеми.