Китайски хороскоп 2016 зодия Кон

През годината на Маймуната, Конете ще направят забележителни крачки в живота си

Обща прогноза

Родените под знака на Коня ще се изправят пред огромни препятствия по пътя си, които обаче ще успеят да преодолеят много лесно. Тази година ще бъде време за поемане на рискове и влагане на енергия в полезни дейности. Ако Вие сте представители на китайската зодия Кон, то знайте, че ще направите забележителни крачки в живота си, защото сте наясно какво точно искате.

Любов

През 2016-та година, Конете трябва да уважават мнението на половинката си и да й покажат, че държат на тази връзка. Постарайте се да прекарвате повече свободно време заедно и да изчистите всички дребни недоразумения. Свободните представители на китайската зодия Кон, трябва да търсят любовта на нови места през 2016-та година. Ако и Вие сте сред тях, очаквайте да срещнете своята сродна душа в началото на летния сезон.

Здраве

Според прогнозите на безпогрешния китайски хороскоп, лицата родени в Годината на Коня ще се радват на добро здраве, особено в първите месеци на 2016-та. През месец юни може да възникне здравословен проблем с костната и мускулната система, който обаче ще отшуми бързо. Наблегнете върху здравословното хранене и физическите упражнения, защото има вероятност да понатрупате излишни килограми в края на годината.

Бизнес

През идващата година, бизнесмените от зодия Кон ще трябва да поддържат добри отношения със своите партньори, ако искат да реализират целите си.
Не се колебайте да поемате нови проекти и да сключвате сделки, за да разширите Вашия бизнес. Особено благоприятен за тази цел е месец Май.