Китайски хороскоп 2016 зодия Коза

2016 година обещава реализиране на много проекти на представителите на китайската зодия Коза

Обща прогноза

Родените под знака на Козата, според прецизния китайски хороскоп, ще се фокусират върху постигането на финансова стабилност и вътрешен комфорт.
Годината на Маймуната обещава за Вас по-добро бъдеще и възможности за промени и подобрения във Всички сфери на живота. Вашето семейство ще Ви подкрепя при професионалната Ви реализация особено силно през последното тримесечие на 2016.

Любов

Цялата година е благоприятна за изграждане на една стабилна и силна интимна връзка. Свободните представители на китайската зодия Коза ще се възползват от своя чар, за да запленят нови партньори. Ако и Вие сте сред тях, не забравяйте, че може да срещнете любовта навсякъде – в социалните мрежи, любимият Ви нощен клуб или дори на работното място. Обвързаните Кози ще се радват на приятна и романтична атмосфера през цялата година.

Здраве

Вашето емоционално и физическо състояние ще бъде страхотно в началото на 2016-та година. През месец май, се пазете от нараняване (порязване, падане, удар) и се опитайте да почивате повече, за да се освободите от натрупания стрес.

Бизнес

Тази година е изпълнена с възможности за китайската зодия Коза. Ако Вие сте нейни представители, трябва да знаете, че ще ви се отдаде шанс за реализиране на нови бизнес проекти. Изпълнени със смелост и решителност, Вие ще бъдете в състояние да постигнете целите си, което ще Ви донесе истинско удовлетворение.