Китайски хороскоп 2016 зодия Куче

Родените под знака на Кучето ще срещнат нова любов през 2016

Обща прогноза

През 2016-та година, родените под знака на Кучето ще имат живот, изпълнен с добри възможности и емоционални преживявания. Според китайския хороскоп, натрупаните през последните години разочарования и неприятности ще бъдат изместени от късмет и успехи. Между месеците Април и Юни, Кучето успешно ще разреши финансовите си проблеми.

Любов

В годината на Маймуната, свободните личности, родени под знака на Кучето ще срещнат нови партньори на неочаквани места. Ако сте представител на тази китайска зодия, запомнете, че месец Юли ще бъде най-романтичния в живота Ви.

Здраве

Ако сте родени в годината на Кучето, то Вие ще бъдете в мир и хармония със себе си. През месеците Август и Септември ще „пръщите” от здраве, докато в края на годината проблемите на работното място ще Ви стресират излишно.
За да намалите нивото на стреса, почивайте активно и не позволявайте на външни влияния да Ви се отразяват негативно.

Бизнес

Вашата работна среда ще бъде изключително спокойна и приятна. Очертават се добри отношения с Вашите колеги и бизнес партньори. Вие може да планирате бизнес стратегии и цели за 2016 година, без да се притеснявате, че нещо или някой ще ги провали.