Китайски хороскоп 2016 зодия Петел

Според мъдрия китайски хороскоп, Петелът ще направи значителни промени в живота си

Обща прогноза

През Годината на Огнената Червена Маймуна, Петлите ще направят значителни промени в живота си. Най-благоприятни са първите 5 месеца от 2016-та. Ако сте представител на зодия Петел, трябва да определите приоритетите си и да преразгледате стратегиите си. Има вероятност за семейни конфликти през последните четери месеца на годината.

Любов

Самотните Петли ще започнат нова връзка през последното тримесечие на годината. За да спечелите обекта на Вашите желания, трябва да направите нещо ново и различно. Ако сте обвързани, между месеците Февруари и Юни, ще се появят сериозни съмнения, относно верността на партньора Ви. Не бързайте да подлагате половинката си на разпит. Недоразуменията Ви ще бъдат изчистени през месец Септември. Годината е подходяща за забременяване на дамите от зодия Петел.

Здраве

През първото тримесечие на годината, Петлите ще се радват на отлично здраве, жизненост и енергия. Месеците Август и Ноември 2016 ще предизвикат стрес и влошаване на здравето, поради предизвикателства в кариерата Ви.
През месец Декември си вземете почивка и се насладете на емоционален и физически релакс.

Бизнес

През годината на Маймуната, Петлите трябва да продължават да следват мечтите си и да започнат ново начинание, което ще бъде увенчано с успех.
Ще се радвате на постъпления и успехи едва през месец Ноември.