Китайски хороскоп 2016 зодия Плъх 

Годината е подходяща за планиране на бременност от представителите на зодия Плъх

Обща прогноза

Ако според древния китайски хороскоп Вие сте зодия Плъх, трябва да знаете, че през 2016-та година, Вашата интуиция ще Ви предпази от извършване на грешки. В годината на Маймуната, Вие ще трябва да се съсредоточите върху приключване на проекти и реализиране на планове. До края на годината Плъховете ще създадат добри приятелства във професионалната си сфера.

Любов

Обвързаните Плъхове ще се радват на хармонична и изпълнена с любов връзка. Годината е отлична за планиране на бременност.
Към средата на годината могат да се появят непреодолими различия между двамата партньори. За да се справите със ситуацията трябва да проявите много разбиране.

Здраве

В началото на 2016-та година представителите на китайската зодия Плъх ще бъдат в деликатно здравословно състояние. Ще се нуждаете от чести почивки от напрегнатото ежедневие, за да останете в добра форма. Не пренебрегвайте физическите упражнения през годината, защото те ще Ви помогнат да намалите нивото на стреса и ще подобрят имунитета Ви.

Бизнес

Прогнозите за бизнес през тази година не са от най-добрите. Ще се нуждаете от много търпение, за да постигнете своите цели.
Ще се наложи да потърсите съдействие от други лица, които са готови да Ви помогнат за постигане на целите.