Китайски хороскоп 2016 зодия Тигър

2016 година ще е щастлива във всяко едно отношение за родените под знака на Тигъра

Обща прогноза

Хороскопа на китайската зодия Тигър предсказва осъществяване на целите и постигане на големи успехи. Родените под този знак ще имат много постижения и поводи за празнуване през 2016-та година. Не се колебайте да поемате рискове и да подхождате оптимистично към проблемите.

Любов

Отварят се много възможности за формиране на любовни партньорства през предстоящата година. Бъдете внимателни преди да пристъпите към нова интимна връзка. Трябва да преодолеете негативните преживявания на миналата година и да се отдадете на нови романтични и страстни отношения.
Обвързаните представители на тази зодия ще бъдат изправени пред много предизвикателства в началото на годината. Безпокойството и разочарованието ще се отразят на емоционалното им състояние.

Здраве

Според точния китайски хороскоп, през 2016-та година Тигрите ще бъдат много жизнени и енергични. Емоционалното здраве може да се подобри, като се избягват конфликти с другите.

Бизнес

След месец Април бизнесът Ви ще бъде изпълнен с много предизвикателства и нови проекти, които ще трябва да реализирате в кратки срокове. Периодът Септември – Декември е подходящ за изграждане на нови контакти и подобряване на Вашите бизнес възможности.