Вероятно сте чували, че идеалното време за забременяване е в средата на менструалния цикъл, когато сте в овулация. Но знаете ли, че някои часове на деня, месеца и годината са особено подходящи за секс игри.

Искам невероятен оргазъм!


Много жени изпитват желание за секс в петък, тъй като свързват този ден с края на натоварената работната седмица. Дори и да сте кисели и без настроение, един оргазъм ще оправи нещата, поне временно.

Секс по Коледа

Любовните двойки правят секс най-често в периода между Коледа и Нова година. Тогава вероятно сте извън офиса и имате повече време за секс игри. Когато не сте натоварени психически с работни ангажименти, имате и повече сексуално желание. Освен това, през този период и сексът и по-продължителен, категорични са експертите.

Сутрешен секс

Както вероятно сте забелязали, мъжете често се събуждат с ерекция. Вместо да го чакате цял ден, по-добре навийте часовника с 10 минути по-рано за един експресен секс под душа. Сутринта ще имате повече енергия за нещо "по-така", отколкото вечер след натоварения ден.

Сексът облекчава... болката

Знаете ли, че сексът по време на менструация може действително да намали неприятните спазми? Оргазмът предизвиква контракции на матката, които облекчават болката и тялото ви освобождава хормона окситоцин. Като бонус ще се почувствате по-спокойни и щастливи.

Секс след тренировка



Едно проучване, направено от Университет във Флорида, установи, че спортуващите хора имат и по-голямо желание за секс. Те са и по-издръжливи, което се дължи на добрата им физическа форма. Така че дори да не ти изглежда особено романтично, опитай малко креватна гимнастика след тренировка във фитнеса. Точно тогава се чувстваш по-стегната и привлекателна, което ще те отведе на финалната права.

Твърде заети

Заетите амбициозни млади хора обикновено правят секс само през уикенда. Дори не ти се налага да напускаш къщата или апартамента. Съсредоточете се върху качеството пред количеството и действайте.

Секс в 3 часа сутринта

Колкото по-дълго време сте с партньора си, толкова по-малко ще ви се прави секс. Тъжно, нали?! Навий часовника за 3 часа сутринта и го възседни. Почти сме сигурни, че няма да ти се разсърди.

Както виждаш, нещата не са толкова зле. Просто покажи повече интерес и ентусиазъм ;)