Продължаваме с нашия примерен списък, този път за нещата, които са секси и тези, които могат да развалят иначе доста приятните и горещи изживявания под чаршафите. И като стана въпрос за чаршафи…

1) Сатенените, новите и красивите чаршафи могат да допринесат много в създаването на подходяща секси атмосфера. Старите, избелелите раирани чаршафи определено нямат това качество.

2) Масажите с ароматни етерични масла могат да повишат градуса на връзката, за разлика от няколко побутвания в ръката или гърба, които трудно могат да се приемат за любовна игра.

3) Горещите вани, със свещи и много пяна и къпането под душа са секси. Да си лягаме мръсни – не е.

4) Сексът на фона на предразполагаща музика и приглушена светлина е страхотно преживяване. Сексът, докато тече последната новинарска емисия или мач от Шампионската лига, съвсем не е толкова вълнуващ.

5) Да останем сами през уикенда и да ходим например голи, е гаранция за получаването на много сексуална наслада. Да се мотаят постоянно хора наоколо, може да намали и дори изцяло да премахне настроението ни за секс.

6) Един малък стриптийз или просто бавното събличане могат да са доста възбуждащи и предразполагащи. Да правиш секс, без да си свалиш чорапите, не е.

7) Акцентирането на тези части от тялото, които будят възхищение и заедно с него сексуално желание, е секси. Да открояваш несъвършенствата си – не е.

8) Предизвикателните бележки и съобщения, които носят послание за голяма доза еротично удоволствие, са секси. Грубите и обидни приказки са точно толкова отблъскващи.

9) Съблазняваща нощница и секси бельо са подходящ избор за събуждане на страстта. Памучните пижами, които прикриват всяка част от тялото, не са.

10) Един романтичен филм, а така също и един порно филм, могат да бъдат еднакво добра основа и старт за вашите секс забавления. Еднообразният директен секс без любовна игра, само за „спорта”, може да е вълнуващ първите няколко пъти, но не и когато се превърне в основен стил на сексуалния живот.