Замисляли ли сте се обаче какво ли ще бъде, ако пътувате, съобразявайки се с вашите планетарни позиции. Дали трябва да изследвате тропически острови или заснежени планини? Независимо дали сте интуитивен Рак, интелектуален Козирог или страстен Скорпион, там някъде има специална дестинация за вас, определена от звездите. Ето защо, оставете на зодиака да избере следващото място, което трябва да посетите, едва ли ще съжалявате!

Овен
Овните са дръзки, смели и енергични хора, които искат да накарат нещата да се случват, не само да гледат отстрани. Обичат приключенията и поемането на рискове. Харесват най-необичайните гледки и сцени, затова определено трябва да помислят за места като Израел и Нова Зеландия.

Телец
Телците планират пътуването си още преди да се е състояло. Упорити хора с топли сърца, те са привърженици на лукса, хубавата храна и красивата природа. Места като Италия и Париж, както и пътешествие из цяла Европа би било нещо, което определено ще достави удоволствие на един Телец.

Близнаци
Представете си пеперуда в голямо поле с цветя, която лети от цвят на цвят, не се задържа дълго, но отива навсякъде. Точно такива са и Близнаците. Обичат да се социализират и да изследват разни неща. Според тяхната личност, динамичен град и див нощен живот е перфектната комбинация, от която ще изпаднат в екстаз. Да, говорим за Лондон, който спокойно може да им предложи всичко това, а защо не и повече...

Рак
Раците са воден знак, заради което и обичат да са заобиколени от вода, било то река или море. Чувствителни и с богато въображение, те са ценители на сигурността, но обожават приключенията. Идеалната ваканция за тях би била екскурзия до Гърция или Венеция с любимите хора.

Лъв
За Лъва животът е празник. Те са жизнерадостни и изпълнени с енергия, като истински представители на знака на слънцето, на царя. Една почивка в Дубай би била перфектна за тях.

Дева
Девите и тяхната грижовна природа никога не остават на разстояние една от друга. Те често пътуват с цел да придобият нови практически умения. Те обичат да анализират нещата, където и да отидат. За някой любознателен като Девата, място като Бордо или Сиена би било чудесна възможност за почивка.

Везни
Нещо изключително характерно за Везните е балансът. Много вероятно е да предпочетат да пътуват в балансирана среда, в която една част ще бъде изпълнена с разни дейности, а друга – с почивка. Със своя интересен уличен живот и невероятна история, Египет е най-подходящ за тях.

Скорпион
Скорпионът е отворен към всичко. Ето защо най-доброто място за осъществяване желанието му да опита колкото се може повече неща, би се сбъднало в Бодрум, Турция.

Стрелец
Стрелецът може и да не се присъедини към вас, когато заминавате на почивка, но пък да потегли сам на път е любимото му нещо! Той би предпочел да изследва някое непознато място и да се впусне в нови предизвикателства. Стрелецът е като циганинът, който иска да се прероди и да изживее още 2 или 3, или 4 живота в своя собствен. Ето защо, най-добрата дестинация за него е страстната Аржентина.

Козирог
Те обичат нещата да се случва едно след друго, но никога няма да си причинят нещо подобно, като организирането им. Едновременно старомодни и модерни, те притежават огромно търпение и амбиция. Това е зодиакален знак, който ще изпълни всичките си задачи и чак тогава ще замине на почивка. Просторните предградия и подножието на Пиренеите, където се намира Перпинян, е перфектното място за Козирога, където той спокойно може да се отдаде на екзистенциални практики. Друга подходяща дестинация за него е Утрехт, който носи славата на сърцето на Холандия.

Водолей
Водолеите обичат да правят всичко, което им скимне, общо взето да задоволяват прищявките си. Те са много независими и обичат неща, които са необичайни. Живеят на и за момента и спонтанните планове. Този зодиакален знак би се заинтригувал от Берлин.

Риби
Рибите са осезателни, емоционални и отзивчиви. Те са мечтатели, обичат да релаксират и да се потапят в природата. Една от най-добрите дестинации за тях е Мексико.