На кои зодии трябва да заложите в отношенията си и от кои да се предпазите още отсега. Пълният хороскоп само тук:

Овен

Ако сте зодия Овен, то определено през предстоящата 2015 г. бихте могли да намерите общ език с въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей. Именно от тях ще намерите необходимата поддръжка и разбиране в сложни и заплетени ситуации. Желателно е да имат едно наум при контактите си с представители на зодия Скорпион, чиито препоръки и съвети по-скоро ще целят да ви навредят, отколкото да ви помогнат. 

Телец

За Телците ще бъде полезно да общуват с представителите на зодия Везни, Стрелец и Риби. Представителите на тези зодиакални знаци ще ви повлияят положително и ще ви заредят с нови положителни емоции. Но бъдете внимателни, особено много с представителите на зодия Водолей, защото от тях можете да очаквате само сплетни и интриги.

Близнаци

Близнаците през 2015 г. ще се радват на добри контакти с представителите на зодия Козирог, Овен и Телец. Те ще ви помогнат както материално, така и с действия и съвети. Не се доверявайте на зодия Везни, тъй като са възможни дълбоки противоречия.

Рак

Раците през 2015 г. трябва да заложат на взаимоотношенията си със силните духом Козирог, Стрелец и Близнаци. Не трябва да се доверяват на Скорпион и Риби, които само биха ги поставили в неловки ситуации.

Лъв

За Лъвовете през 2015 г. ще бъде полезно да дружат с Водолей и Дева. От взаимоотношенията си с тези представители на зодиака, бихте могли да почерпите само лична изгода и добри отношения. Желателно е да ограничите или дори да избягвате контактите си с Везни, Близнаци и Риби. Те ще попречат на сбъдването на вашите мечти. 

Дева

През 2015 г. отношенията на Девите с Водолей, Стрелец и Везни ще им помогнат да променят своя живот. Важно е обаче контактите с Козирог и Телец да бъдат максимално избягвани, тъй като ще попречат на просперитета на Девите. 

Везни

За представителите на зодия Везни ще са успешни контактите с Водолей и Стрелец. Представителите на тези знаци ще ви помогнат във всички сфери от живота. Имайте едно наум при контактите си с Козирог и Риби. Възможни са измами и предателство от тяхна страна.

Скорпион

Започнете приятелство с представители на зодия Близнаци и Везни. Контактите с тях ще ви помогнат да решите много проблеми в живота си и ще имате възможност да станете успешни и позитивни. Желателно е да бъдете внимателни с представителите на зодиите Козирог и Телец, които биха ви донесли единствено разочарование.

Стрелец

За представителите на зодия Стрелец ще са благоприятни контактите с представителите на зодиите Овен и Лъв, от които ще почерпят разбиране и необходимата помощ. Желателно е да ограничите контактите с Близнаци и Риби.

Козирог

Козирози, контактувайте най-вече с представителите на зодии Рак и Риби. От тези знаци ще можете да получите очакваната подкрепа, грижи и добро настроение. Желателно е да ограничите или прекратите контактите си с Овен и Водолей. В противен случай ще си спечелите единствено разочарование. 

Водолей

За да имате успех през 2015 г., заложете на контактите си с представителите на зодии Овен, Дева и Стрелец. Те ще бъдат вашия ангел хранител през предстоящата година. Добре би било да ограничите контактите си с представителите на зодия Риби.

Риби

През 2015 г. Рибите ще се радват на прекрасни взаимоотношения с представители на зодиите Близнаци, Водолей и Скорпион. Желателно е да се въздържате от контакти с Рак и Дева, тъй като няма да получите необходимото разбиране от тяхна страна.