През 2015 г. настъпва годината на Дървената Овца (коза). Ако сте представители на зодиите Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв, бъдете сигурни, че годината ще бъде много специална за вас, защото късметът ще ви се усмихне така, както никога досега. 

Всичко, с което се захващате, ще ви се получава с лекота и годината ще измине без неуредици и сериозни проблеми. За много от вас обаче, предстои промяна на отношението ви към света и важните неща в него, което вероятно ще е следствие от случилото се през изминалата 2014 г., която също е била изключително сложна и важна във всяко отношение. 

За хората, родени под знака на Телец, Рак и Козирог, Овцата препоръчва по-малко тревоги за бъдещето. Ще ви върви малко по-малко, но само защото сами привличате проблемите и не съумявате да виждате перспективата. Козирозите трябва да приемат това, което ще им се случва, без да се опитват на всяка цена да го предотвратят и това несъмнено ще им помогне. Представителите на зодия Рак си струва да се замислят сериозно за истинските си желания и стремежи, а за Телците годината ще бъде доста напрегната, но ако правилно се задействат, ще постигат всичките си поставени цели.

Останалите зодии Стрелец, Риби, Скорпион и Деви, ще трябва да се борят със зъби и нокти за щастието си. Нещо повече, препоръчително е да повярват в чудото и в собствения си късмет, за да може да ги привлекат към себе си.

Съветът към всички хора през 2015 г. гласи, че ще трябва да се научат да мислят колкото се може по-позитивно, защото в годината на Дървената Овца мислите много бързо биват материализирани!