Смятате, че все още не сте намерили своето място, на което да бъдете щастливи, да започнете мечтаната работа и да създадете семейство? Оказва се, че това е така, защото все още не сте прочели следващите няколко реда. Ето къде различните представители на зодиака ще се чувстват като у дома си:

Овен

Създадени за активен и изпълнен с приключения живот, Лас Вегас е градът, който всекидневно ще ви дава необходимата доза адреналин и авантюри.

Телец

Поради факта, че вие харесвате чувството да бъдете финансово независими, свободни и да живеете луксозно, градът, който би бил най-подходящ за вас, е този на ангелите - Лос Анджелис. 

Близнаци

Като типичен представител на зодията, вие обичате промените, а потребността ви от нови изживявания и непрестанното ви любопитство към света, може да бъде задоволено единствено в Ню Йорк.

Рак

Невероятната природа на раците, които обичат да бъдат различни от всички останали и никога да не се сливат с тълпата, определя техният град да бъде Париж.

Лъв

Вие обичате топлото време, плажовете и спокойната атмосфера. Заради това трябва да живеете в Барселона.

Дева

Най-подреденият представител на зодиака обича рутината и дисциплината. Затова, ако живеят в различен град от Берлин, никога няма да се чувстват като у дома си.

Везни

Представителите на тази зодия не обичат шума на големите градове, а по-скоро предпочитат спокойни местенца. Като се има предвид и тяхната нежна натура, Венеция би била точното място за тях. 

Скорпион

Силният и решителен характер на борбена зодия като тази все някога ще ги отведе на тяхното място - във ветровия Чикаго.

Стрелец

Като се има предвид факта, че вие сте авантюристи по натура, можем да заключим, че бихте се чувствали най-удобно, пътувайки и сменяйки местата за живеене. И все пак най-добрият град за вас е Рим - точно на границата между античното и съвременното.

Козирог

Вие се нуждаете от град, който е пълен с музеи, театри и културни забележителности, където жадната ви за изкуство душа да може дълго да се наслаждава. Стягайте багажа и право към Санкт Петербург.

Водолей

Единствената зодия, която не се чувства добре, ако не живее на бързи обороти и именно това темпо на живот я предизвиква да даде най-доброто от себе си. А Хонг Конг би бил идеален за този ритъм.

Риби

Артистичните, симпатично разсеяни и идеалистични Риби не понасят живота в големия град. Но затова пък перфектното място за тях би била романтична Флоренция.